Six pack

Öncelikle merhaba arkadaşlar yaşım 15 boyum 1.78 kilom 57 yağ oranımı ölçtürmediğim için bilmiyorum six pack için uğraşıyorum tam 27 gündür ama sadece 4 karın kası belli onlarda tam belirgin değil lütfen yardım edin

1.78 boy 58 kilomu? Sen bosver sixpack i bir anca once bulka gir kilo al

Her yeri geliştiriyorum zaten diğer bölgelerde biceps ticeps göğüs belirgin bi gelişme var azda olsa karında ise olmuyo 5. ve 6. kaslar hiç gözükmüyo bile

Her yeri geliştiriyorum zaten diğer bölgelerde biceps ticeps göğüs belirgin bi gelişme var azda olsa karında ise olmuyo 5. ve 6. kaslar hiç gözükmüyo bile

o 2 tanesini çıkarmak okadar kolay değil biraz sabretmelisin benimde 4 tanesi belirgin fakat alttaki 2 tanesi fazla görünmüyor zamnla olur basarilar.

karis kaslari zaten ha deyince gelicek birsey degil bizim arkadas mesela 1.75 boylarinda 65 kg civarinda vardir 6 ay da cikardi tam belirgin olarak , kisiden kisiyede degisir genetigin iyiyse yag oranin azsa daha cabuk cikarirsin geric senin yag oranin fazla deyildir 58 kg yum demissin calis zamanla olur

http://www.dailymotion.com/dm_511ffa6c5bec0#video=xxk5t9 arkadaşlar burda karın kaslarımı çektim üsttenmi çıkacak diğer 2 kas yoksa alttanmı bunuda biri cevaplayabilirmi bide üstteki 4 kas harici diğer üstteki kaslar üçgen gibi sonradanmı düzelecek

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:37 ----------

Cevap verebilecek yokmu ?

kasların durusu genetik ile alakalı buarada dostum karın kasına asla kafana takma yoksa gelişemessin ciddi söyluyorum 6pack imi korumak için aylarımı harcadım sonucta korudum ama hiç geliştiremedim kendimi oyüzden sen sen ol kilo almaya genişlemeye daha çok önem ver değerini sonra anlarsın o yaşlarda

videona baktım. bir deri bir kemiksin. bırak karın kasını falan, buzdolabına dalıp önüne gelen herşeyi yemeye başla.

Back
Yukarı