Six pack yapmak..

Merhaba arkadaşlar ben bu spora başlıyalı 4 ay oldu.İlk başladığımda 2 metre 71 kiloydum aradan 4 ay geçti şuan 88 kiloya ulaştım. İlk başladığımda yağ oranım %8 iken şuan %15 lere çıktı :) Hazirana kadar bu yağ oranını %8 e tekrar nasıl çekebilirim sizce :) iyi günler...

diyet yaparak forumada definasyon diyetleri bulabilirsin

Kilo vermek yani yağ eritmek genel olarak doğru bir beslenme programıyla mümkün olur. Kilo vermenin en hızlı yöntemi düşük karbonhidratlı beslenmektir. Aynı zamanda yanında da bir ağırlık çalışması yapılabilir. Düşük karbonhidrat diyeti ve ağırlık çalışması hakkında bilgi almak için aşağıdaki "laktat çalışması" ve "düşük karbonhidrat diyeti" yazılarını okuyun:

Zayıflama | Kas ve Kuvvet

Düşük karbonhidrat diyeti yaparken laktat çalışması biraz ağır olacağı için tercihen her gün 30 dakika veya 1 saat düzenli tempo bisiklete binmeniz veya yürüyüş yapmanız kilo vermenizi hızlandıracaktır.

cevapladıgın için teşekkürler ama benim derdim kilo vermek degil kilo alarak yağ oranı düşürmek :p 90-95 kilo arası olmak istiyorum aynı zamanda yağlar gidicek :)

Kilo vermeden yağ oranı düşmez. Yağ oranının düşmesi için yağ kaybetmeniz lazım, bu da kilo kaybı anlamına gelir.

71 kilo yüzde 8 yağ oranı 5.68 kilo yağ demek 88 yüzde 15 13.2 kilo yağ demek sonuç olarak 17 kiloda 7.52 kilo yağ almışın ve buda çok fazla değil kilon düştükçe oranlarda kontrol edemiyecek olduğun sorunlar ortaya çıkacak definasyon için biraz daha gelişmeye bak o boyda tam istenilen vücut yapmak kolay olmaz

Back
Yukarı