Six pack için set şartmı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aslann
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aslann

Yeni Üye
Ben setle çalışyorum tek seferde 5 6 tane farklı hareketi yüksek tekrarda yapsam olurmu yani hangisi daha iyi sonuç verir setlimi yoksa maksimum tekrar tek seferdemi bide plank hareketini 2 dk 3 set yapıyorum o sadece setli :D

mike mentzerin sistemi vardır 1 set max ağırlıkla yapabildiğin kadar yapmak gibi ama onun için hardcore vg salonu çok iyi beslenmek lazım birde sakatlığa elverişli sistem riskli olacağından bence 3-4 setli ağırlığı hafifçe artırarak her sette antreman yapman daha doğru olur

yağ varsa bence sadece cok tekrar yap ağirlik felan kullanmadan bildiğin parçala yani yok belli oluyor ama saglam değil diyosan ağirlikla yap

yağ varsa bence sadece cok tekrar yap ağirlik felan kullanmadan bildiğin parçala yani yok belli oluyor ama saglam değil diyosan ağirlikla yap

Arkadaşlar karın kası için nasıl agırlık kullanmalıyım ki bi açıklamısınız dengesiz olmazmı ?

romain chairde midene agirlik alip calis ellerinle tutarak

En çok korktugum şey dengesiz gelişme olmazsa iyidir

Hala cevabımı alamadım setli sistemlemi ilerlemeliyim yoksa maksimum yapıp bırakmalımıyım 5 6 hareket dedimde barla flan yaptıklarımda var fazla yorup zarar vermek istemiyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar cevap vericek kimse yokmu gelişme için setli sistemmi yoksa tek sefermi yapmam lazım önemli gelişme kat ettiren programların çogunlugu çoklu hareketlerden setsiz bi şekilde oluşuyor sizce napmalıyım gelişim şart

Arkadaşlar cevap vericek kimse yokmu gelişme için setli sistemmi yoksa tek sefermi yapmam lazım önemli gelişme kat ettiren programların çogunlugu çoklu hareketlerden setsiz bi şekilde oluşuyor sizce napmalıyım gelişim şart

15 min Abs Fat loss Workout "HOW TO GET A 6 SIX PACK FAST" Big Brandon Carter - YouTube bunu bir incele istersen,bir de karın kaslarındaki şekilsizlik yanlış çalışmadan değil kötü genetikten olur. Herkes 6 dikdörtgene sahip olacak diye bir şey yok:o

soru yetersiz

Ben setle çalışyorum tek seferde 5 6 tane farklı hareketi yüksek tekrarda yapsam olurmu yani hangisi daha iyi sonuç verir setlimi yoksa maksimum tekrar tek seferdemi bide plank hareketini 2 dk 3 set yapıyorum o sadece setli :D

sana yardımcı olmak isterdik ama ????

boy ne kilo ne yaş ne vücut kilo indexi ne ????

şu an neyi ne kadar yapabiliriyorsun ????

bunları bilmeden nasıl olcak o iş ???

sana yardımcı olmak isterdik ama ????

boy ne kilo ne yaş ne vücut kilo indexi ne ????

şu an neyi ne kadar yapabiliriyorsun ????

bunları bilmeden nasıl olcak o iş ???

Nizami 70 80 tane mekik acısısz çekiyorum yaş 18 boy 180 kilo 82 günde 4 km hızlı yol yürüyorum. :D

Back
Yukarı