Sivri gogus tipi problemi

Merhaba arkadaşlar.. .

Boyum 1.82 kilom 79.. goguslerimde biçimsiz bir gelişme oldu nedense...
çok kilolu olmamama rağmen kilolular gibi sivri uçlu,yuvarlak hatta sahip olmayan goguslerim oldu...

bunu nasıl daha yuvarlak hatta sahip ve dolgun bir gogus haline getirebiliriz???

yardım lütfen??

yaşım 17 ve bu yaşta jinekomasti olacağımı sanmıyorum.Göğsümde yağlanma var ama ergenlik döneminde olduğumdan sebebinin o olduğunu tahmin ediyorum.
Boy:1.76
Kilo:65
Sizce Yanılıyormuyum ???

yaşım 17 ve bu yaşta jinekomasti olacağımı sanmıyorum.Göğsümde yağlanma var ama ergenlik döneminde olduğumdan sebebinin o olduğunu tahmin ediyorum.
Boy:1.76
Kilo:65
Sizce Yanılıyormuyum ???

ergenlıkde olabılır ama doktora gıt bence neden bende 17 yaşınayım ıcıme kurt dusdu bu hafta sonu gıtmeyı dusunuyorum yanı yok olmaz bende yok kılodandır dıyorum kendı kendıme ama kendımı kandırmakta ıstemıyorum rahatlamak ıcın doktora gıdıcem sende bı gıt bence yarar var

aynen ergenlıkte baslıyor genelde bı doktora goster sende rahatlamıs olursun emın olursun şupe etmezsın

arkdaşım sn tahmınen hep bench press yaptın hep bench press yaparsan gogusler füze kibi sivri büyür sıkıstırma yapcaksın dumbell fly

merhaba,sen yanlış çalştın herhalde yada eksik,hareketleri yedir,Aynı programı yapıyoruz,benm tüm göğüs bölgesi şişti,hele idmandan çıktıktan sonra acayip şiştiğini hissediyorsun.

Cahil cahil konuşmayın, jinekomasti ile dumbell fly yapmamanın ne alakası var ?
Yanlış antreman yapmış birisinin jino olduğunu hiç duymadım.

Ergenlik döneminde fazla testo salgıladığından vücut, jino gibi olaylar olabiliyor.
Bunun önüne geçemezsiniz. Hap ilaç kullanarak da tedavi olamazsınız. Tek çözüm ameliyat.

Resimlerini eklersen daha iyi yorum yapılabilir.

jinekomastının ne antrenmanla nede dumble fly la ılgısı var zaman kaybetmeden bır doktora basvurmalısın ve arkadsında dedıgı gıbı tek cozum amelıyat ve en kısa surede olup kurtul bnce

Back
Yukarı