Sivilce acil bakin !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jesse_James

Yeni Üye
ARkadaşlar 1 aydır cok yogun bır sekılde kılo almak ıcın karbonhıdrat agırlıklı beslenıyorum ve gaıner toz kullanıyorum .kısacası vucuda acaıp karbonhıdrat basıyorum. 15 gundur her gun bıtane sıvılce cıkmaya basladı .ınsulın dırencıyle falan alakalı ama sızce ne yapmalıyım cok acıl lutfen ...

Bende Gainer Kullanırken Sivilce Çıkmaya Başlamıştı. İlaç Aldm Adı Tetradox (Antibiyotik) günde 2 tane iç Dedi Doktor ama ben günde 1 defa içtim sivilceler kayboldu ve çıkmamaya başladı.

Oral yolla almak yerine losyon şeklinde bir ürün daha mantıklı olur. İki gündür aknefug kullanıyorum omuzlarım için, hemen kuruttu sivilceleri.

Bende Gainer Kullanırken Sivilce Çıkmaya Başlamıştı. İlaç Aldm Adı Tetradox (Antibiyotik) günde 2 tane iç Dedi Doktor ama ben günde 1 defa içtim sivilceler kayboldu ve çıkmamaya başladı.

EYW KARDESIM YARIN ALICAM HIC AKLIMA GELMEDI YA DOGRU BENDE BI ARA TETRADOX KULLANMISTIM KACLIK Bu 1OOO MG MI senn kullandıgın

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:05 ----------

Oral yolla almak yerine losyon şeklinde bir ürün daha mantıklı olur. İki gündür aknefug kullanıyorum omuzlarım için, hemen kuruttu sivilceleri.
yuze suruluyormukı hocam dedıgınız urun AYRICA BENm sıvıceler ole kocaman ıcı dolu dolu degıl mınık mınık kızarıklık gıbı cıkası yokmus gıbı cıkıyolar yanı ama sonucta bellı sıvılce yanı

Sürülebiliyor, fakat aklaştırıcı etkisi olduğundan sakal ve saçlara değmemesi gerek. Renk pigmentlerine bir zararı yok, sadece meydanda olanları aklaştırıyor.

Yok 1000 değil naptın :)) 100 Mg Bnm Kullandıklarım. Ayrıca Losyon Geçirmez O Sivilceleri Boşa Kürek Çekersn :) Dediğim gibi günde 1 tane bile kullanırsan 1 hafta sonunda etkisini görürsün ;)

TMM YARIN TETRADOXU ALIM DA 21 YASINDA ERGEN GIBI DOLASMAYALIM YA :d

Sivilce olayı tamamen insülin direnci ve omega dengesini kuramamakla alakalı...

Hızlı Kh ları terkedip, omega3 alımını arttırırsanız sivilceniz kalmaz!!!

Bende genetik yatkınlığım olduğu halde bile işe yaradı; roacutane nın temizliyemediği sivilceyi omega3 temizledi...
Tabii birde insülin direncini tedavi etmem ;)

sivilce olayı tamamen insülin direnci ve omega dengesini kuramamakla alakalı...

Hızlı kh ları terkedip, omega3 alımını arttırırsanız sivilceniz kalmaz!!!

Bende genetik yatkınlığım olduğu halde bile işe yaradı; roacutane nın temizliyemediği sivilceyi omega3 temizledi...
Tabii birde insülin direncini tedavi etmem ;)

zeus kardesim haklisin da simdi ben kilo almak icin zaten karbonhidrat basiyorum ondan once ben sivilce cikmazdi hic yeni yeni cikmaya basladi . şmdi sivilceler icin kesmeyi dusunmuyorum karbonhidrati yani yeni basladim sonucta spora

Doktora neden gitmiyorsun, Araştır iyi bir doktor git görün, en etkili ve sağlıklı olanıda bu ;) Ruakutan Tedavisi verirse doktor çok güzel sonuclar elde edliyor ve tekrar çıkma olasılığı az, ve cildiniz tabir ise kaymak gibi oluyor,

Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı