Sitemiz Üyelerine İndirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vibrant
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Imkan varsa urunleri tanidigik aracikigiyla yurt disindn getirin. Hem fiyat olarak cok iyi hemde formulasyon olarak daha saglam.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Indirimi gectik bir protein bar bile yollamiyorlar.Tarihi yaklasanlarin en son indirimli olarak satildigini gordum sitede.son 10 gunu vardi hala satmaya calisiyorlardi.En son alisverisimde 600 liraya yakin bir alisveris yaptim bir protein bar bile gelmedi cok komik bir durum bence.Diger siteler tek porsiyon deneme urunleri bile yollarken bir protein bar gelmemesi cok aci.son alisveriimdide zaten dahada alisveris yapmam.Sonucta bu sektorde tek degiller bunun farkina varmalari gerek oncelikle.Ayrica bir tek ulkemizde gordum talep oldugunda fiyatin bukadar arttigini :))

Hatayı aslında biz yapıyoruz. Supplementlerin çoğu hatta hemen hemen hepsi yurtdışından geldiğin için pahalı oluyor. Genrise gibi ürünler alın.

avantaj yaratanlarda son 1 aydır hem fiyatlarını arttırmış hemde kampanyalarını sonlandırmış.bence herkes biraz geri çekilip malın elde kalmasını beklemeli.bu fiyatlara her gün balık tavuk yeyin.hemde bol bol.

Her türlü supplementin bireysel olarak yurtdışından getirtilmesini yasakladıkları için bu fiyatlar asla düşmez. Bu iş için açılan iptal davaları vardı, ama avukatın açtığı 3 dava da reddedildi. Geri dönüş yok gibi artık.

Bugün G N C'den Optimum Whey Gold Standart Whey aldım.179 Tl tuttu.Yanında 19 tl değerinde G N C marka shaker,3 tl değerinde pill box ve yine G N C marka olan bir kalem hediye ettiler.Düşündüğüm zaman supplementler.com'da da Optimum Whey gold standart 179 tl g n c'de de.Ancak yanında verilen hediyeleri görünce G N C çok daha makul hale geliyor.Supplementler.com'un acilen fiyatta indirime gitmesi ya da ürünlerini kampanyalarla desteklemesi gerekiyor.

Merhaba.Sitemize üye olan kullanıcılara indirim vs. bir promosyonunuz var mı?
Varsa, buna göre alışverişlerimizi Supplementler.com dan yapmaya başlayalım artık.
Sonunda hediye olayını başlatmış sesimizi duydular sanırım :) 250 uzerialışverişlerde
1. ronnie coleman sheker
2.2 kullanımlık protein tozu
3.pillbox

Ayrıca birçok ürünün altında hediyenizi seçin ibaresi ile extra hediye ürünler veriyor bu olay cok ıyı oldu.

Back
Yukarı