Merhaba.Sitemize üye olan kullanıcılara indirim vs. bir promosyonunuz var mı?
Varsa, buna göre alışverişlerimizi Supplementler.com dan yapmaya başlayalım artık.
5 lira indirim için gider arkadaşımdan alırım en azından dostum bildiğim kazanmış olur.Bu indirimlerin hemen hepsi hikaye zaten.yurtdışında adamlar bir alana bir bedava diyor bizimkiler tek kutuya kampanya döneminde bile zam yapıyor.bazen hiç beklemediğim yerlerden hediye geldiği oluyor.alışverişimin birinde adamlar siparişimi 2 gün geç kargoya verdi diye bir kutu taurin yolladılar.Başka bir alışverişimdede 2 kutu proteın tozu aldım ve son kullanma tarihine 15 gün kalmış olan 30 kutu creatine hediye etmişlerdi.tarihi yaklaşanları ne yapıyorlar bilmiyorum fakat uygun fiyattan verdiklerini görmedim.
yalan olmasın ama 30 yada 40 kutu tablet creatin yolladılar.son kullanma tarihine kadar bitirmeme imkan yoktu.bende 4 arkadaşımla birlikte paylaştım.guardbody, siparişinin yanında ücretsiz 30 kutu creatin mi yolladılar? :shock:
yalan olmasın ama 30 yada 40 kutu tablet creatin yolladılar.son kullanma tarihine kadar bitirmeme imkan yoktu.bende 4 arkadaşımla birlikte paylaştım.
sonra türkiyede vücut geliştirme ilerlemiyor diye yırtınıyorlar.tamam supplement indirimiyle olacak iş değil belki ama en azından bu spora "döner sermaye" kafasıyla bakılmadığını gösterir.yurt dışındaki fiyatlarla buradaki fiyatları kıyalayamıyorum bile tamam hadi gümrük vs vergi üstüne konurda bazı ürünler yarı yarıya be kardeşim acı çekiyoruz burda..yurt dışıında 2 alana 1 bedava valla kral ordakiler ..
[DOUBLEPOST=1391584148][/DOUBLEPOST]günaydın sizde grenade varmıYurt dışında Muscletech 8 protein tozu 1 alana 1 bedava fiyatıda buradakinin 3/1 fiyatına burada 1 kutusu 180 tl den girdi piyasya alan olmayınca fiyatı kırdılar böylesine rezillk denir .
Fiyat konusunda her daim acımasızca eleştiriyi hak ediyor tedarikçiler .