site yonetimi hakkında kınamamdır..

merhaba arkadaslarım siteye yeni uye olup bir soru sordum sorunun baslıgıın da yardım pls gecıyor dıye konuyu ıptal edıp yenı uye olan kullanıcıları bole sıteden sogutan bır admın yada forum yetkılısıne cok tesekkur edıyorum... AYAKTA alkıslıyorum sızı bumudur yanı yonetmek kurallarınız bız uyeler oldugumudetce vadır yoksa kendı kendınıze kural koyup onu uygulayabılırsınız. konumu okudunuz 33 yasında aıle babası bırı olarak uye oldum bı foruma yarım kalan spor hayatım ıcın evde bar set tavsıyesı ıcın yardım onerı ıstedım konu ıcındede belırttım yanlıs yere acmıssam duzeltırler dıye anlıyorumkı guzelım turkıyenın her yerınde oldugu gıbı sıte forumlarındda yonetıcılerın bır ego ozentısı devam etmektedır sıze tavsıyede bulunım sıte sahıbıne ve yonetımıne yazıyorum bunu cok fazla uye var daha baska almak ıstemedıgınız ıcınmı bu kas katı acemı kurallarınız kufuru hakaretı tehtıdı vb herseyı yasak edın ama dostane uye olan bır vatandasıkı sızı ve bu formu guvenmıs ueolmus ve ıuyelerı degıl uyelıgımı ıptal edıcem zaten ama bu mesajıda okumanızı ıstedıgım ıcın yazdım bır hadıste kolaylastırın zorlastırmayın der gerceten benım burada uye olup olmaman bu forum ıcın hıc bır degerı yok sorun degıl ama yenı uye olan yuzlerı bınlerı dusunun sogutmayın ınsanları neyse hakkınızı helal edın kırııcı olduysam kusura bakmayın anlamsız bu forum yetkılılerın tavırları yuzunden yılla sonra bı forma uye oldum gene aynı senaryo degısmemıs hıc..saglıcakla kalın tufan serbetci.

Merhaba,
Uzun zamandır bu forumdayım fakat yanlış düşünüyorsunuz, konu başlığı olmadığı sürece veya açıkalyıcı olmadğında konuyu yönetici arkadaşlar kilitleyebilir.Özellikle sabit konu olarak bu kurallar belirtilmiş ve buna uyulmalıdır.Herkes belirsiz konular açsa ( yardım, selam, bir dakika buraya bakın vb. ) gibi arama yapıp konuşulmuş bir konuya ulaşmak zor olacak ve herkes yardım yazsa o konunun zaten ilgi çekecek veya okunulacak bir anlamı olmaz.Konuları Google den aratıp okuyanlar dahi var ama başlığı anlamlı olmalı bu yüzden, bence hemen önyargılı olup bu şekilde adım atmayın umarım açıklayıcı olmuşumdur..
İyi akşamlar

cok tesekkurle tabiki acıklayıcı oldu ama bıde sız degerlendırın konu baslıgını "eve bar seti almak istiyorum yardım pls" baslık bu konuda detaylı yazmıstım altına zaten bu baslıkla kuralları cıgnedıysem herkesden ozur dılerım

cok tesekkurle tabiki acıklayıcı oldu ama bıde sız degerlendırın konu baslıgını "eve bar seti almak istiyorum yardım pls" baslık bu konuda detaylı yazmıstım altına zaten bu baslıkla kuralları cıgnedıysem herkesden ozur dılerım
Bence hemen geri adım atmayın bu forumda öğrenilecek çok konu var , tabi eski arkadaşlar olsaydı daha iyi olabilirdi forumun durumu fakat çok genç arkadaşlarımız yanlış kullanımından dolayı forumun durumu biraz karıştı diyebiliriz.

valla ben tepkımı belırtmek ıstedım foruma onun ıcın benım yazdıgım konu hatalıysa ozurde dılerım sıkıntı yok degılsede yonetım bunu dıkkate almalı yoksa benım konumu kapatsalar nolur kapatmasalar ıstedıgımız kac kglık bar setı eve alırsam rahat ıyı calısırım demekktı hepsı bu ıste

merhaba arkadaslarım siteye yeni uye olup bir soru sordum sorunun baslıgıın da yardım pls gecıyor dıye konuyu ıptal edıp yenı uye olan kullanıcıları bole sıteden sogutan bır admın yada forum yetkılısıne cok tesekkur edıyorum... AYAKTA alkıslıyorum sızı bumudur yanı yonetmek kurallarınız bız uyeler oldugumudetce vadır yoksa kendı kendınıze kural koyup onu uygulayabılırsınız. konumu okudunuz 33 yasında aıle babası bırı olarak uye oldum bı foruma yarım kalan spor hayatım ıcın evde bar set tavsıyesı ıcın yardım onerı ıstedım konu ıcındede belırttım yanlıs yere acmıssam duzeltırler dıye anlıyorumkı guzelım turkıyenın her yerınde oldugu gıbı sıte forumlarındda yonetıcılerın bır ego ozentısı devam etmektedır sıze tavsıyede bulunım sıte sahıbıne ve yonetımıne yazıyorum bunu cok fazla uye var daha baska almak ıstemedıgınız ıcınmı bu kas katı acemı kurallarınız kufuru hakaretı tehtıdı vb herseyı yasak edın ama dostane uye olan bır vatandasıkı sızı ve bu formu guvenmıs ueolmus ve ıuyelerı degıl uyelıgımı ıptal edıcem zaten ama bu mesajıda okumanızı ıstedıgım ıcın yazdım bır hadıste kolaylastırın zorlastırmayın der gerceten benım burada uye olup olmaman bu forum ıcın hıc bır degerı yok sorun degıl ama yenı uye olan yuzlerı bınlerı dusunun sogutmayın ınsanları neyse hakkınızı helal edın kırııcı olduysam kusura bakmayın anlamsız bu forum yetkılılerın tavırları yuzunden yılla sonra bı forma uye oldum gene aynı senaryo degısmemıs hıc..saglıcakla kalın tufan serbetci.
Hepsiburadan ağırlık masası , dambıl sipariş ettim önerebilirim .
Üşengeç olduğumdan salona gitmek istemedim motivasyonum evde daha çok oluyor , istediğim gibi takılabiliyorum. 2 sene belirli aralıklarla salonda neredeyse bütün haraketleri doğru yapılışını öğrendim yoksa ilkten evde olacak şey değil.

Aslında bizim amacımız da bahsettiğiniz hadis-i şerifin uygulanabilir olmasına hizmet ediyor. İzah edeyim;

Yardım, acil yardım, pls vs gibi sözcüklerin başlıkta kullanılması esasında gereksiz ve anlamsız. Bunu senelerdir forumu takip eden bir üye ve yönetici olarak tecrübe ettim. Bu başlığı sıradanlaştırıyor ve bu sebeple üyeler başlığa rağbet etmiyor.

İkinci olarak; açtığınız konu daha öncesinde defalarca forumda konuşulan bir konu, inanın bana belki de onlarca kez... Eğer başlığı açmaya uğraşmayıp, forumda kısaca arama yapsaydınız, büyük ihtimalle cevabınızı hemen bulabilirdiniz. Başlık açmaya uğraşıp, cevap gelmesini beklemenize gerek kalmazdı.

Tüm bunlardan sonra düşünsenize, tüm forumda tüm başlıklarda ''yardım lütfen pls'' yazıyor ve pek çoğu aynı konuyla alakalı.. İnanın bana üyeleri forumdan asıl uzaklaştıracak şey bu olurdu.

Kuralların üyelerin forumdan daha kaliteli hizmet alabilmeleri için, senelerce edinilen tecrübeler doğrultusunda hazırlandığına emin olabilirsiniz. BFTR yönetim anlayışı kesinlikle egodan uzak, demokratik ve adildir. Yine üyeler herhangi bir konudaki şikayetini saygı ve ahlak kuralları çerçevesinde dilediğince yapabilir. Ve bu şikayetler yönetim tarafından dikkate alınır.

Forum içi arama motoruna; 'evde fitness' , 'evde vücut geliştirme' , 'ağırlık seti' vb aratmalar yapın lütfen.

Son düzenleme:
Back
Yukarı