merhaba arkadaslarım siteye yeni uye olup bir soru sordum sorunun baslıgıın da yardım pls gecıyor dıye konuyu ıptal edıp yenı uye olan kullanıcıları bole sıteden sogutan bır admın yada forum yetkılısıne cok tesekkur edıyorum... AYAKTA alkıslıyorum sızı bumudur yanı yonetmek kurallarınız bız uyeler oldugumudetce vadır yoksa kendı kendınıze kural koyup onu uygulayabılırsınız. konumu okudunuz 33 yasında aıle babası bırı olarak uye oldum bı foruma yarım kalan spor hayatım ıcın evde bar set tavsıyesı ıcın yardım onerı ıstedım konu ıcındede belırttım yanlıs yere acmıssam duzeltırler dıye anlıyorumkı guzelım turkıyenın her yerınde oldugu gıbı sıte forumlarındda yonetıcılerın bır ego ozentısı devam etmektedır sıze tavsıyede bulunım sıte sahıbıne ve yonetımıne yazıyorum bunu cok fazla uye var daha baska almak ıstemedıgınız ıcınmı bu kas katı acemı kurallarınız kufuru hakaretı tehtıdı vb herseyı yasak edın ama dostane uye olan bır vatandasıkı sızı ve bu formu guvenmıs ueolmus ve ıuyelerı degıl uyelıgımı ıptal edıcem zaten ama bu mesajıda okumanızı ıstedıgım ıcın yazdım bır hadıste kolaylastırın zorlastırmayın der gerceten benım burada uye olup olmaman bu forum ıcın hıc bır degerı yok sorun degıl ama yenı uye olan yuzlerı bınlerı dusunun sogutmayın ınsanları neyse hakkınızı helal edın kırııcı olduysam kusura bakmayın anlamsız bu forum yetkılılerın tavırları yuzunden yılla sonra bı forma uye oldum gene aynı senaryo degısmemıs hıc..saglıcakla kalın tufan serbetci.