Sirt programim nasil ?

2 yildir vg yapiyorum. 4 er set ve 8 veya 10 tekrar yapiyorum
Deadlift
Barbel row
Close grip pul down(eller bana bacak sekilde)
Lat puldown
Cable row
Dumbel row
Nasil sizce programim?

6 hareket nedir ve çoğu row..

2-3 hareket yapıp çıksan kilo alırdın

Deadlift düzgün yapamıyorsan çıkar, farmers carry ekle yapabiliyorsan barfiks yapamıyorsan Pulldown, Barbel rowu salla T-bar row ekle. Bir Yatay Bir dikey çekiş olarak 2 ana hareket yeter. Farmers carry yapıyorsan en sona ekle 30 saniye. 6'şar setten 1 idmanda 18 set, haftada 2 defa yap.

6 hareket nedir ve çoğu row..
5 hareket giriyordum normalde zaten. Şimdilik close grip puldownu kaldırdım. Sanırım sorun olmaz ?
Son olarak siz daha iyi bilirsiniz ama daha çok row hareketlerini tercih ediyorum. LAtpuldown vs sırtı genişletiyor. Ama rowing hareketleri fazla genişletmiyormuş ki bende bu şekilde gelişim gösteritorum.
Sırtta genişlik istemiyorum fazla çunku kıck bokscuyum.[DOUBLEPOST=1465377516][/DOUBLEPOST]
2-3 hareket yapıp çıksan kilo alırdın
Sırt için 2-3 hareket az değilmi ? Yeni başlatyan biri değilim çünkü[DOUBLEPOST=1465377591][/DOUBLEPOST]
Deadlift düzgün yapamıyorsan çıkar, farmers carry ekle yapabiliyorsan barfiks yapamıyorsan Pulldown, Barbel rowu salla T-bar row ekle. Bir Yatay Bir dikey çekiş olarak 2 ana hareket yeter. Farmers carry yapıyorsan en sona ekle 30 saniye. 6'şar setten 1 idmanda 18 set, haftada 2 defa yap.
Deadliti düzgün çıkatıyorum. 90kg giriyorum şuanda.

5 hareket giriyordum normalde zaten. Şimdilik close grip puldownu kaldırdım. Sanırım sorun olmaz ?
Son olarak siz daha iyi bilirsiniz ama daha çok row hareketlerini tercih ediyorum. LAtpuldown vs sırtı genişletiyor. Ama rowing hareketleri fazla genişletmiyormuş ki bende bu şekilde gelişim gösteritorum.
Sırtta genişlik istemiyorum fazla çunku kıck bokscuyum.[DOUBLEPOST=1465377516][/DOUBLEPOST]
Sırt için 2-3 hareket az değilmi ? Yeni başlatyan biri değilim çünkü[DOUBLEPOST=1465377591][/DOUBLEPOST]
Deadliti düzgün çıkatıyorum. 90kg giriyorum şuanda.

Neden az olsun? Yeni değilsin ama profesyonel de değilsin, steroid de kullanmıyorsun. (ki dorian yates, ronnie coleman, kai greene, phil heath vs gibi devlere bile bakabilirsin öyle 2 saat süren sırf 7-8 hareket sırt çalışmıyorlar..) Ayrıca gerçekten yoğun ve yüklenerek antrenman yaparsan 2-3 hiç de az değil neden olsun.

Back
Yukarı