Sipraktin iştah açıyor. ( Zayıfların dikkatine )

moloday

Üye
Merhabalar.
Ben 2 buçuk senedir evde vücut geliştiriyorum, daha önce ki konumda da gelişimi görebilirsiniz.
Vücuduma şekil verdim, kaslarımı geliştirdim ama kilo olarak aşırı zayıfım.

Geçen hafta internette kilo almak ile ilgili araştırma yaparken Sipraktin adlı bir şurup dikkatimi çekti.
Aslında alerji ilacı olarak üretiliyormuş ancak yan etkisi aşırı derecede İŞTAH AÇMAK'mış.

Bende bir denemek istedim, sabah akşam tok karnına 2 ölçek kullanıyorum.
Sipraktin kullanalı 5 gün oldu ve bugün eczaneye gidip tartıldım, şuanda 53 kiloyum.

Benim gibi zayıflıktan şikayet edenlerin kullanması gerektiğini düşünüyorum.

onun yerine balık yağı kapsülü al başta 55 kilodum 2.5 hafta oldu 58.100 gr olmuşum ama aşırı iştah açıyor bol bol yiyeceğiniz için yağsız yemeye çalışın

onun yerine balık yağı kapsülü al başta 55 kilodum 2.5 hafta oldu 58.100 gr olmuşum ama aşırı iştah açıyor bol bol yiyeceğiniz için yağsız yemeye çalışın

Geçen yıl 2 ay boyunca "ocean plus omega 3" balık yağı kullandım.
Açıkcası hiç bir faydasını görmedim, tabi ki bünyeden bünyeye fark gösteriyor.
Sipraktin kullanalı 9 gün oldu 51 kg' idim, şuanda 53,2kg 'yim.

Macro hesabın nedir ? Pro/Carb/Fat olarak ? Kalori miktarın nedir ? Bunları belirtmen gerekir. Balık yağı hapı vs. hiç bir hap hiç kimseye kg aldırmaz tek başına.
Omega 3 ten ne gibi bir fayda bekliyordun ki de faydasını alamadın, omega 3 ihtiyacını karşılamışsın işte, yoksa kg aldırıcak diye mi bekliyordun :) ?

Doğru söylüyorsunuz ben yanlış yapmış olabilirim ama doktorun tavsiyesi üzerine almıştım.
İştah açıyor demişti, ama bir faydasını göremedim bende 2 ay kullanıp bıraktım.
Sipraktin gerçekten çok işe yaradı ne bulursam yiyorum :)

Bu sipraktini yarın almayi dusunuyorum fakat yan etkileri uyku hali veya baska etkileri varsa bu beni korkutuyor ama gunde 1olcekten bosey olmaz heralde alan deneyen baska birileri warmi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sipraktini yarın almayi dusunuyorum fakat yan etkileri uyku hali veya baska etkileri varsa bu beni korkutuyor ama gunde 1olcekten bosey olmaz heralde alan deneyen baska birileri warmi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabah ve akşam yemekten sonra 1 ölçek içiyorum, uyku ve sersemlik yapıyor onun dışında bir yan etkisi olmadı.
İştah açıyor :)

Back
Yukarı