Sipariş gümrükte takıldığında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SAVAŞ74
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
netritiondan vediğim sipariş ptt gümrükte kaldı geri iade etmek zorunda kaldım. Herhangi bir şekilde parasını alabiliyormuyum yada netritiondan yanan para kadar alışveriş yapabilir miyim. Yada arkadaşım milli sporcu netrition o parayı arkadaşın hesaba netrition atmama izin verir mi? Bilen varsa yardım bekliyorum. Reçete yalan sporcu ürünü vermiyorlar. Ben yandım siz yanmayın

netritiondan vediğim sipariş ptt gümrükte kaldı geri iade etmek zorunda kaldım. Herhangi bir şekilde parasını alabiliyormuyum yada netritiondan yanan para kadar alışveriş yapabilir miyim. Yada arkadaşım milli sporcu netrition o parayı arkadaşın hesaba netrition atmama izin verir mi? Bilen varsa yardım bekliyorum. Reçete yalan sporcu ürünü vermiyorlar. Ben yandım siz yanmayın

ürünü aldın mı ne yaptın iade ettim bende aynı sorunu yaşadım !!!!!:mad::mad:

merhaba arkadaşlar ben netrition proteın siparişi verdım 1.5 ay önce ama gümrükte takıldı evime kagıt gelmeyince tabıkı topkapiya fırladım ama okudumgum yorumlarla adamların recete istegını söylemişlerdi bende receteyle gittim adam bügün elimde recete olmasına ragmen vermedi ve bana sağlık bakanlıgından onaylı recete istedı bu ürünün türkiyeye girişi onaylı mühür bastır dıye getir dedı ama adama nerden yapıcam dedıgımde mal mal baktı bana yanı anlıyaçagınız adam kıllık yaptı daha önce arkadaşlarım benim yöntemimle bir çok kez aldı şimdi aferdesnz g…. kaldım resmen adamın istegı receti nasıl buluçam ne yapıcam bilmiyorum bilen varsa ne olur bir yazın iade etsem nasıl olur yada ne yapmam gerek ??????lütfen yardım kafa_kafa_kafa_

Ya Anlamadığım konu şimdi karttan sipariş ediyorsunuz ya gümrüğe takılınca paranız çöpemi gidiyor yada paranı geri alabiliyormusun ?

mail attım firmaya hala dönmediler ama yol parası zaten 70 80 tl adamlar uçtu ya sakın arkadaşlar ben düştüm şuan çöpte para yani..

Heryeri okudum ama işin içinden çıkamadım.Bende USAdeki bir arkadaşımdan İstanbul'a kargolatmayı düşünüyorum ama cevap bulamadım birtürlü. Hediye olarak yollatsam bile takılıyor mu gümrüğe?

Heryeri okudum ama işin içinden çıkamadım.Bende USAdeki bir arkadaşımdan İstanbul'a kargolatmayı düşünüyorum ama cevap bulamadım birtürlü. Hediye olarak yollatsam bile takılıyor mu gümrüğe?

gümrük darbesi yapılana kadar ben "as a gift" şeklinde yani hediye olarak gönderttim arkadaşıma 2 kere..ama artık sorunlu olabilir..

Arkadaşlar Yurt dışından Heavy grips marka ağır kg li el yayı getirtmek istiyorum toplam fiyatı 60 küsür avro tutuyor gümrükte kalma ihtimali nedir

Birde bu tür ürünleri Türkiye'de bulma şansın varmı?

istanbul sağlık il müdürlügünden reçete onaylatan harbi kimse yokmu istanbudan bu protein tozu için öyle kaldım ya receteyle....

Ya Anlamadığım konu şimdi karttan sipariş ediyorsunuz ya gümrüğe takılınca paranız çöpemi gidiyor yada paranı geri alabiliyormusun ?
Bu tip ürünleri Paypal hesabınız ile alın eğer ürün elinize ulaşmaz ise Paypal'a 45 günden önce bildirim oluşturup paranızı geri alma hakkınız var .

Örneğin: Optimum protein tozu aldınız geldi gümrüğe takıldı siz gittiniz ve ürünü vermediler geri gideceğini söylediler. Hemen Paypal Dispute ile takip numarasını da ilettiğinizde paranızı alırsınız.

Bu tip ürünleri Paypal hesabınız ile alın eğer ürün elinize ulaşmaz ise Paypal'a 45 günden önce bildirim oluşturup paranızı geri alma hakkınız var .

Örneğin: Optimum protein tozu aldınız geldi gümrüğe takıldı siz gittiniz ve ürünü vermediler geri gideceğini söylediler. Hemen Paypal Dispute ile takip numarasını da ilettiğinizde paranızı alırsınız.

Bu çok önemli bir bilgi. İlgilenen arkadaşlar çok yarar göreceklerdir.

Bende Ebay den test booster sipariş ettim.1 kutu 50$ civarıydı.Kargoya takıldı.Gümrük memuru reçetesiz veremeyiz.Yada lisanslı vücutçu olman ve lisansını göstermen gerekir dedi.
Bende bir reçete ayarladım.Fakat reçetenin heyet onaylı olması lazım,bu seferlik iyilik yapıp verelim dediler.Bir daha onaysız olmaz dediler.

Yani artık yurdışından supplement getirmek hayal oldu banakafa_

Back
Yukarı