SAVAŞ74
Üye
Baştan söyliyeyim polemik için değil tamamıyla bilgi amaçlı soruyorum. Sorun çoğumuzun yaşadığı bir sorun. Bugün DHLden hem telefonla aradılar, hem pdf mail attılar hem de faks çektiler. (oha 3 defa aramışlar tırstım
) özetle denilen şu ki siparişiniz takıldı, kendiniz çekmek siterseniz şu kadar masraf, şu bakanlıklardan yazı, şurdan izin, şuraya başvuru,, vesaire vesaire...ya da yurtdışı şirketine yazıp geri iade almalarını beklemek...
yani bildiğinizi tipik ama birincini yapılması çok pahalı olan, ikincini de firmaya kabul ettirilmesi neredeyse imkansız olan bir süreç...
E şimdi neden bu kadar yazdın, ne soruyorsun derseniz ben şunu soruyorum.
Bildiğiniz gibi sipariş gümrükte 20 gün 1 ay bekleyecek. Pekiiii...
Süre dolduktan sonra ne olacak? Açık artırma filan var mı? Varsa hangi tarihlerde oluyor? yoksa bizim sipariş durduğu yerde expire etmeye doğru mu gidecek?
Şu kapatılan konuya bir bakayım dedim, polemik denizinde boğuldum...sayfalarc aokudum, kavgadan başka bir şey yok... Hemen can simidi herkes bulsun görsün okusun bilgilensin diye bu konuyu açtım.
Gene söylüyorum, bu topic 'Siparişim takıldı, Allah kahretsin topiği' değil...Gümrük süresi dolunca neler olabilir topiği....

yani bildiğinizi tipik ama birincini yapılması çok pahalı olan, ikincini de firmaya kabul ettirilmesi neredeyse imkansız olan bir süreç...
E şimdi neden bu kadar yazdın, ne soruyorsun derseniz ben şunu soruyorum.
Bildiğiniz gibi sipariş gümrükte 20 gün 1 ay bekleyecek. Pekiiii...
Süre dolduktan sonra ne olacak? Açık artırma filan var mı? Varsa hangi tarihlerde oluyor? yoksa bizim sipariş durduğu yerde expire etmeye doğru mu gidecek?
Şu kapatılan konuya bir bakayım dedim, polemik denizinde boğuldum...sayfalarc aokudum, kavgadan başka bir şey yok... Hemen can simidi herkes bulsun görsün okusun bilgilensin diye bu konuyu açtım.
Gene söylüyorum, bu topic 'Siparişim takıldı, Allah kahretsin topiği' değil...Gümrük süresi dolunca neler olabilir topiği....