Leviathan bu doktor işi biraz kafamı kurcaladı arsonist psikiyastr konuşmaz diyince şimdi biraz ,gidicem sinirli bir insanım öfkemi kontrol edemiyorum dicem o da bana sersemletici ilaç yazıp yollayacaksa bir anlamı yok. benim sorunum dönemsel olarak daha da artmış olsa da hep vardı ilaçlarla anlık sakınleşmeye ıhtıyacım yok benım. ayrıca kpss'ye hazırlanıyorum bi yandan kafa hepten bır mılyon olucaksa onu da göze alamam:shock: çözemediğim sorularda sayfaları yırtarak da tepki versem çalışabiliyorum yine. şakaydı bu o kadar da kötü değilim
kulaktan dolma bilgilerle görüş belirtmemek gerekiyor....
sevgili arkadaşım o ilaçlar türlü türlüdür,
sakinleştirici olanda var olmayanda var,
sana verilecek olan sakinleştirici değil tedavi edici ilaçlardır,
sakinleştiriciler anlıktır
tedavi ediciler ise süreklidir..
beynindeki eksik olan hormonunu tamamlamak için verilir örneğin beyin seratonin hormonunu aktive edemiyorsa yeteri kadar , türlü türlü rahatsızlıkları sıkıntıları depresyonları sinirlilikleri beraberinde getirir daha bunun gibi bi çok ayrıntı var beyinde,
psikotik sorunu olan beyin kişideki soruna göre normal insana göre elinde olmadan 4 kat 5 kat daha hızlı düşünür ve düşündükleri bukadar fazla olduğu içinde kafada kurma yapmaya başlar yıllar önceki şeyler bile aklına gelmeye başlar, işte verilen ilaçlar hem bu aşırı hızlı düşünmeyi normal seviyeye çekmek hemde eksik olan hormonu tamamlamak için verlir, bir süre sonra vücut artık tekrar eksik olan kısmı kendi üretmeye başlar ve ilaç yavaş yavaş kesilir,
doğru doktor doğru teşhis doğru ilaç bunlar bir arada olduğunda konu çözülmüş olur...
konulacak teşhise göre ilaç yazılır, doktor hiç dinlemiyorda nedemek dinlemeden teşhis konmaz,
senin gözlerine bakarak ilaç yazmıyor doktorlar...
gidip görmeden sağdan soldan duyumlarla iş yaparsanız durumunuz günden güne artar bu esnadada benim durumum dönemsellik diyerek kendinizi kandırır durursunuz..
bazı şeylerde dışarıdan müdahale almak gerekir kendi başınıza baş edemeyeceğiniz durumlarda var bu hayatta,
sinirlilk agresiflik bi yerden sonra kronik hastalıktır bunun nedeni başka bir faktör yüzündendir işte doktor o faktorü blokladığında sende normal şekilde bu sinirlilikten yavaş yavaş kurtulmuş olursun...
işin içinde olan birisi olarak nacizane tavsiyemdir, günde kaç kişi görüyorum ben öyle bir bilsen...
bi okadarda iyileşenler....
verilen ilaçlar durmun ağırlığına göre verilir, çok sersemletende var hiç sersemletmeyende, sana en ağırını yazacak hali yok şizofren değilsin sonuçta
aynı ilacın değişik versiyonları var herkese her ilaç aynı etkiyi yapmaz seni sersemleten başkasını sersemletmez bu yüzden ilacın etkisini doktora söylediğinizde duruma göre ilacı değiştirip bünyenizin verdiği tepkiye bakarak size daha uygun olanını verir, zaten ilaç 2 hafta içerisinde vücuda uyum sağlıyor,
okadar uzun yazdım düşün artık sağlığını nekadar düşünüyorum