bugün merlin the book of the beast'i izledim. hayatımda izlediğim en kötü iki filmden biri.Ama öyle böyle kötü değil,hani berbatlık konusunda şaheser filmler olur ya,dünyayı kurtaran adam gibi,işte öyle bir film.Fantastik kurgu sever biri olarak merlin konseptine tav oldum,battlestar galactica'daki favori elemanım james callis(dizide gaius balta) oynuyordu ona güvenip aldım.
Neyse filme gelirsek,oyunculuklar 3/10 puan.hele james callis bilge büyücü yerine evsiz sarhoş tadında bir tipleme canlandırmış,diğer oyuncular da hak getireçancak esas kız hakkını vermiş o da yetmiyor.bilge ve karizmatik görünmesi için koyulan anlamsız diyaloglar var filmde,absürdlükte uç nokta.
Görsel efektler 70 li yıllardan kalma,senin resnmini şeytanın kitabına çizip ruhunu hapsedecem tarzı gereksiz diyaloglar hat safhada.
sonuç olarak berbatlıkda şaheser yaratmış bir film istiyorsanız tam sizlik,aksi takdirde vaktinize yazık diyemeyeceğim ilk 15 dkda bırakırsınız.gerçi acaba düzelirmi diye sonuna kadar izledim ama neyse.