Sifirdan arka kol ?

Bir çalişma sistemi hakkinda merak ettiklerimi sormak istiyorum..acaba arka kol için çok düşük ağirliklar ve en az 4 setten 75-100 arasi tekrari 4, 5 farkli hareketle yapmak ne kadar faydali olur ? Yoksa sadece 3 harekete düşük tekrar yüksek ağirlik mi daha mantikli ? Hacim kiyaslamasi açisindan abartili bir fark oluşur mu sizce ?

Amacın ne tam olarak ? Sıfırdan arka kol diyorsan önce kütleye yönelik çalışman gerekir.

Sıfırdan derken sistemi değiştirme anlamında demiştim yanlış anlaşılmış haklısın :)
36 cm ama tricepslerim baya geri kaldı..yüklenicem ama tam olarak hangisini yapmalıyım bilmiyorum ?

Hacim almak istiyorsan düşük kg çok tekrarın bir manası olmaz, kaldırabildiğin maksimum ağırlık az tekrar yapmalısın.

Az tekrar çok ağırlıkla biraz kütle yapmanı tavsiye ederim. Sonradan parçalarsan daha güzel gözükür.

75 - 100 nedir ya kaç kilo onlar 2-3 falan mı ? :D dediğine göre tricepslerin yetersiz hatta sıfır o zaman hafif kilo sık tekrarın hiçbir esprisi olmaz büyüttükten sonra dediğin olabilir. şimdilik tekrarların daha az ama daha ağır kilolarla olmalı.

• Like
Reactions: R10
3 hareket bence yeterli. Hocana da danışabilirsin bence sonuç olarak senin vucutunu bizden daha iyi biliyor :)

Back
Yukarı