Side Bends Dumbell

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBARx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xBARx

Üye
arkadaşlar bu hareketi baya sevdim.
1) Çalıştırdığı kasların içinde adonis var mıdır ?
2) 40 Kilo giriyorum dambıl la tek tarafa 4*10
çok mu ağırlaştırmışım daha 5. haftadayım(eskiden de 1 yıl cardio geçmişim var) aslında daha az kilo ile başlayıp her antrenmanda yavaş yavaş artıra artıra böyle oldu :)

3)Çalıştırdığı kas grubunun hacimi mi olur yoksa güç kitlesi mi ?

Lütfen cevaplayın boşlamayın beni :D Sağolun...

Adonisi fazla etkilemiyor bu hareket tamaman bel basen bölgesi sıkılaştırmak için ideal bende uyguluyorum kilo fazla önemli değil gibime geliyor yani az kilo fazla tekrar yap aynı sonucu alırsın

krds her zaman benim prensibim yüksek ağırlıktan yana hem + moral hem daha çok riskkk :) Riskler büyüdükçe kazançlarda artar ;D

yaşım 15 bana göre iyi senin yaşın kaç kaç kilo yapıyosun ve ne kadardır çalışıyosun sonuçta herkesin fiziği aynı değil şurda 5 haftadır çalışıyorum :)

yaşım 15 bana göre iyi senin yaşın kaç kaç kilo yapıyosun ve ne kadardır çalışıyosun sonuçta herkesin fiziği aynı değil şurda 5 haftadır çalışıyorum :)
Kardeş benle kendini kıyaslama side bend den bahsediyoruz gören zannedicek benc press vb hareketler hakkında konuşuyoruz aferim 40 kiloyla yapmaya devam et sen :)

o zaman daha niye az kilo çok tekrar yap dedin bana ? herkesin fiziği kendine senin için 40 düşüktür bilemem orasını[DOUBLEPOST=1401818980][/DOUBLEPOST]3. sorunun cevabını biliyormusun peki ilgilendiğin için teşekkürler

Obliklerin özellikle üst kısmına vuran bir harekettir ama 40 kilo çok çok fazla lazar angelovun programında da vardı bir ara ama bunun yarısı kadar bile ağır girmiyordur.

Dikkat etmessen acayip simetri bozar.hareket arkadasın dedigi gibi serratus anteriorun tam altına vuruyor.yeterince düşük yag oranı yoksa ordaki kasları büyütüp şişkin bir görüntü yapıcaktır

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı