Shredded Brothers uzaktan egitim

Nasıl bir eğitim verdiklerini bilmiyorum. Ama lord of muratın videosundan gaza gelip başlamıyosundur umarım.
Kendi fikrim bilgi edinip kendi başınada yapabilirsin. Sonuçta o adamlarda sihirli deynek yok.
Yinede sen bilirsin. Ama adamların faydası sana az-çok mutlaka dokunur buda bi gerçek

Ya kardeş niye zengin ediyonuz şu adamları size iksir mi verecekler hop diye büyüten? Bu adamlar çocukların parasıyla kral gibi yaşıyorlar. Bu adamlar biz doğalız diye çocukları kandırıp antrenman programı satıyorlar. Hakbuki hepsi ilaçlı. Baran Kalaycıdan tut da Sredded Brothersa kadar. Kendinizi bu yalancılara kullandırmayın. Sonra onlar gibi olamayınca hayal kırıklığına uğrarsınız... (Benim fikrimdir.)

internet bilgi dolu gidip parayla prograk alıncağına gidip beslenme ve supplementine versen çok daha mantıklı olur he araştıramam diyosan tabikide almalısın bilen birinden yardım almak şart

Aranizda shredded brothers tan uzak egitim programi alan varmi ?
ise yariomu?
Alinirmi?
Bencede bu adamlardan eğitim satın alacağınıza o paralarla beslenme kaynağı oluşturun kendinize. İlla eğitim istiyorsanız Ege Fitness, Ağır Sağlam, Okan Serbes vs vs bu kanalları takip ederseniz youtube ve diğer platformlardan zaten onların sattığından daha iyisini kendinize uygularsınız diye düşünüyorum. Ve tabiki bu forumdaki hocalardanda yararlanabilirsiniz. Üstelik hepsi bedava sağolsunlar yorumlarını esirgemiyorlar. .

Bi sey bildikleri yok. En son izledigimde kreatini uzum suyu ile icin falan kana hizli karissin diyolardi kapadim hemen :)

Back
Yukarı