shoulder presste sol omuzda aşırı zorlanma

sporda 1. ayım shoulder press yaparken sol omuzumda aşırı bir ağrı hissediyorum, cok hafif kilolarda bile sağ omzumda hic bir sıkıntı yokken sol omzumda ise sanki iceride biraz zorlasam kopcakmış gibi geliyo lifler hocam ağırlığı düşür dedi sizce doktora gideyim mi normal zamanda hic bir ağrı yok

1 yila yakindir bu sporu yapiyoeum spora basladigimdan beri bu agri var sol omzum hala agrir sana tavsiyem her idmandan önce omuzlarini çok iyi bir şekilde hafif kilolarla ısıt sonra agirliga devam et

Isınma hareketlerinde omuza daha çok önem vermeni öneririm benim de başıma gelmişti 2 ay omzumu zorlayamadım acıdan, ondan sonra yavaş yavaş geçti.

antrenmandan önce ısınma hareketleri yaparak sorun cözüldü, agrılarım azaldı ıyıce, sadece koşu yeterli degilmiş demekki ısınma hareketlerini ihmal etmemek gerek.

Aynisi babamda var. Kaldirirken asagida kaliyo desteksiz yamuk kaldiriyi falan. Yukarida yazildigi gibi agir girmeden once hafif kilolarla isinmasini saglamak ise yarayabilir. Ama saglik bu sakaya gelmez. Doktor en temizi. Kotu bi sakatlikla omur boyu calismaktan mahrun kalinabilir. Gecmis olsun

Back
Yukarı