berkay7743
Özel Üye
42.5*2 85 kg dambıllarla rekorum 7 tekrar forumu bench başlığı var omuz başlığıda olsun istedim dambıl örneği verdim ama isteyen bar ile isteyen dambıl ile bastığını yazabilir
benim rekor tazelendi 2 adet 42.5 kg dambıllarla 11 tekrar
50 kg liklerle ancak 4-5 tekrar çıkar oda sakat omuz içinMaşallah yakında 50 kg lıklarlada yaparsın
hayal değil senin ne eksiğin var hepimiz insanız hatta beniim fazlam var oda göbek senin o yok mesela fitsin27.5kg dambıllar ile 8 tekrar çıkarmıştım en son
42.5 kg ile çalışmak bir hayal bizim için
benim rekor tazelendi 2 adet 42.5 kg dambıllarla 11 tekrar
şu anki sır steroid kürü ama zamanında ben arttırmak için kreatin kompleks nox kompleks testesteron kullanıyordum bench artarken oda artıyordu[DOUBLEPOST=1475041830][/DOUBLEPOST]Sırrın nedir? Ben 2 aydan uzun süredir shoulder press'i 2 tane 20 kilo dambıl ile yapıyorum. Tekrar sayım hiç artmadı. Tekrar sayım hiç artmadığı için de ağırlığı yükseltemiyorum. Yerimde sayıyorum. Neden böyle oldu benim sence? 5-6 tane tekrar yapabildiğim için ağırlığı yükseltemiyorum.
şu anki sır steroid kürü ama zamanında ben arttırmak için kreatin kompleks nox kompleks testesteron kullanıyordum bench artarken oda artıyorduSırrın nedir? Ben 2 aydan uzun süredir shoulder press'i 2 tane 20 kilo dambıl ile yapıyorum. Tekrar sayım hiç artmadı. Tekrar sayım hiç artmadığı için de ağırlığı yükseltemiyorum. Yerimde sayıyorum. Neden böyle oldu benim sence? 5-6 tane tekrar yapabildiğim için ağırlığı yükseltemiyorum.