Sexi Erkek Nasıl Olunur?

• Like
Reactions: Azi
al işte mesela cıddırık salimi sexy bulan ender bayanlardan biri :) ismail yk ı da sexy bulanlar var bu da bi gerçek

• Like
merhaba, yaa benim boydan yana korkum var, 17 yaşındayım yaşıtlarım 1.80'ken ben hala 1.69 da kaldım, nasıl uzayacağım bilemiyorum. ayak numaram 44 oldu nerdeyse, 1.80lik arkadaşlarım nasıl şaşırıyor bi bilseniz, adamlar 42 ayak numarası ben burada 45e merdiven dayadım, gözlerde kahverengi, babamın ela gözleri geçmemiş onu eklemeyi unutmuşsunuz arkadaşlar, renkli gözler :) tabi kahvede ayrı güzel ama bunu diyenlerin çoğu kahve gözlü insanlar, benim gibi :D

valla tip konusunda, şu baby face dediklerine benziyormuşum öyle diyor arkadaşlar ama boy konusunda çok tedirginim arkadaşlar. bu temmuzun 19u 18 olacağım, iki üç ay kaldı kalmadı ama hala 1.69 boy arkadaşlar sizce uzama şansım var mı? yaa her şeyi geçtim arkadaşlarım, ergenlikten önce hepimiz aynıydık böyle sonra şu ergenlik zıkkımından sonra bir baktım adamlar nirvanaya merdiven dayıyor, gerçi bende hormanel gelişme yavaş sanırım, sakallarım, bıyığım böyle çok değil oradan belli. arkadaşlar gerçekten korkuyorum yaa, abilerim 1.83/85 ben 69 ne yapacağım, siz söyleyin.

Benim sırt kısmım tekmiymiş neymiş, spor yapmadığım için birde sağlık sorunlarım girdi, küçük yaşta ergenliğe giriş dönemlerimde penisilin tedavisi oldum. Bide abilerim, ablalarım ben orantıyı sağlayamıyorum, arkadaşlarım biraz abarttığımı söylüyor ama üç dört sene önce şişman, şimdide çok zayıfım, zaten spor yapmadığım için kemiklerim çok acı veriyor, doktor demişti; basket oyna, yüzmeye git, yaşın ilerledikten sonra vücut geliştir.

Diğer sorularımı da ilerleyen zamanlarda soracağım, inşallah sizler gibi olurum gerçekten de 18 yaşında sayılırım ve şöyle adam akıllı, şekilli bir vücudum yok, bedenimle barışığım ama o benimle değil, spor yapmadığım için çok ağrı çekiyorum. :(

Birde en tedirgin olduğum bende sizler gibi bodybuilding yani vücut geliştirmeye gitmek istiyorum ama boy ve yaştan çekiniyorum. bunu yeni başlayanlardan detaylı soracağım sadece bende yazmak istedim bu arada forumda yeniyim,

abilerim, ablalarım merhaba :)

Elbette bu durum ülkeden ülkeye fark edecektir. Bu da her ülkenin kendi güzelliği sayılmaz mı? Olaya bir de şu açıdan bakmak lazım: Oradaki insanlar için ilişki yemek yemek, wc ye gitmek, uyumak gibi çok normal birşey. Belki ilk deneyimlerinde bir mutluluk kaynağı olabilir. Ama zamanla ilişkiye verdikleri değer de azalacak. Evlendikten sonra bile nerde işini görebileceği bir kızı denk düşürürse onunla da yatacak. Çünkü artık rutine binmiştir bu davranış.
Bizim ülkemizde ise tek eşlilik çok önemli. Bunu sadece eşinle ve eşinde seninle paylaşacak. Haliyle bizde rutine binemediği için çok önemsenen, hayata anlam veren bir nitelik taşıyacak. Yabancı belli bir süre sonra ilişkiden bıkıp, gay, lezbiyen gibi uçuk zevkler ortaya çıkarken biz de böyle bir durum olmayacak. Üstelik yabancı bizim ülkemizde ilişkinin boyutunu bilse ( ilişkiden bıkmış bir insan için konuşuyorum) bulunduğu durumdan o kadar da memnun olmayacak.
İlişkinin kişisel bir tercihtir herzaman ve ilişkinin diğer fertler ve ebeveyn tarafından cezalandırmasını tasnif etmiyorum.

cinsel kimliğimin böyle bi ortamda daha henüz cok cok yeniyken ve sıska bir yüzücüyken afişe olmasından taraftar olmasamda kısacık bir açıklama dostum. hiç bir eşcinsel aşırı doymuşlugundan dolayı eşcinsel değildir azıcık araştırıp konusursan bu konunun doğuştan gelen bi durum olduğunu eşcinsellerin hiçde sandığın gibi kırıtık ve makyaj yapıp koca arayan insanlar olmadığını anlarsın asırı kızmakla birlikte bu kör cahil tutumun sonuna kadar bedeli ne olursa olsun karşısındayım eşcinsellik bi hastalık yahut sonrada edilnilen bi durum değildir seçilen yada tercih edilen bir şeyde değildir laflarımıza dikkat edelim bi şeyler yapmaya çalışırken öteki taraftan aramızda hiç bulunmazlar diye atıp tutmak can yakıcı bir eylem ben eşcinselim ve ağırlık kaldırmasamda yüzücüyüm ve burdayım rahatsız oluyorsan o senin homofobindir onada asla saygı duymuyorum hak verirsinki thums:

Son düzenleme:
  • Like
ya herkesin kendi bedeni kendi ruhu
hayatı buna indekslemeyin bi
burda asıl sorun insanların
gerçekten istediği kişiyi seçemio ya da seçmio oluşu
bunuda geçin bazı duygulardan dolayı
kişiliğimizi unutmamız
aslında ilişkilerin başından
bellidir ne seyirde
ne rutinlikte gidecegi
eger istemediğin bişeyi sezersen
çekip gidebilirsin
ama nedense insanlar bunun için ugrasmayı seviolar
seviorum yanılgısı!
evet bigün oda istediğim gibi olabilir yanılgısı
bu noktadan bakarsanız daha güzel olur...
bu memlekette her türden adam ve kadın var
hepimiz aynı yerden çıkmadık sonuçta
ama siz gidipte ailesi yobazlıgın içinde olan bi kızdan
cesaret beklerseniz
yanılırsınız.... ne kötü ki bu baskı baska yerlere
itio insanları namusun bi zarda oldugunu
düşünen beyinler var
belki bunlardan biriside içinizden birisi bunu bilemem
ama bu koşullarda bi kız ailesine göre davranmak zorunda
yani olay yabancı ya da türk olmak meselesi değil...
bu arada başlık seksi erkek nasıl olunurmuş...
herşeyin toplamı=ideal erkek diyorum benthums:
namus bı zarda olmasaydı o zar orda olmazdı demı o zar ordaysa onu acacak kısıde kısının erıdır sexylık meselesıne gelınce guzellık gorecelıdır kıme gore neye gore oyle ınsanlar vardırkı azından kus tutsanda yaranamazsın ona aynaya baktıgında kendını sexy hıssedıyosan sexysındır bence...

• Like
Vücut oran orantısı düzgün
Vücut yağı az
Spor yaptığı belli olan
Hayata karşı dimdik durabileceğini gösteren duruş
Güzel ve ya keskin hatlara sahip kemikli bir yüz

• Like
ben konudaki yorumların hepsini okumadım ama benim dünyaya bakış açım şudur her zaman bu sözü göz önüne alarak kızlara yaklaşmışımdır
''Bir kızı gördüğünde onu çıplak değilde, gelinlik içinde hayal ediyosan o zaman gerçek adamsın''şimdi ne alaka diyeceksiniz ama siz bir kıza bu güven vermelisiniz size maddi, manevi her yönden güvenmeli siz kıza bu güveni verirseniz o zaman onun gözünde sexilikten başka bir boyuta geçersiniz bu benim görüşüm konuyla pek alakası yok ama son olarak ekleyecem içimde kalır yoksa
''Eğer bir kızın bekaretini elinden alır ve onu ortada bırakırsan allah karşına ondan daha iyisini çıkarmaz''(bu görecelidir karşıdaki kıza göre değişebilir kız istiyorsa vermemek olmaz:)

Not:Bu sözler 14 yaşındaki bir ÇOCUĞA aittir isteyen dikkate alır isteyen almaz

Saygılar.......

• Like
ben konudaki yorumların hepsini okumadım ama benim dünyaya bakış açım şudur her zaman bu sözü göz önüne alarak kızlara yaklaşmışımdır
''Bir kızı gördüğünde onu çıplak değilde, gelinlik içinde hayal ediyosan o zaman gerçek adamsın''şimdi ne alaka diyeceksiniz ama siz bir kıza bu güven vermelisiniz size maddi, manevi her yönden güvenmeli siz kıza bu güveni verirseniz o zaman onun gözünde sexilikten başka bir boyuta geçersiniz bu benim görüşüm konuyla pek alakası yok ama son olarak ekleyecem içimde kalır yoksa
''Eğer bir kızın bekaretini elinden alır ve onu ortada bırakırsan allah karşına ondan daha iyisini çıkarmaz''(bu görecelidir karşıdaki kıza göre değişebilir kız istiyorsa vermemek olmaz:)

Not:Bu sözler 14 yaşındaki bir ÇOCUĞA aittir isteyen dikkate alır isteyen almaz

Saygılar.......

14 yasında bır cocuk oldugun bellı mesajının sevıyesınden.
Yazık keske bunu yazarken annenı ve kız kardesınıde dusunseydın.

Bu sevıyesızlıgı bır mod gorur ve gereken ıslemı yapar umarım.

Güzelim konuyu da mahvetmıssın kusura bakma da, azcık konudakı mesajları okuyup bu ınsanlar nelerden bahsetmıs bır anlamaya calıssaydın.

somdı anlatmakla olmaz ama bı ara resmımı eklıyecegım ordan bakarak bu konu hakkında bılgı sahıbı olursunuz :)

bench_O
somdı anlatmakla olmaz ama bı ara resmımı eklıyecegım ordan bakarak bu konu hakkında bılgı sahıbı olursunuz :)

Sexilikte son nokta...

image.php

Şimdi bir şey sormak istiyorum. Namusun bir zarda olup olmadığı tartışılmış.

Şimdi diyelim ki Ayşe isimli bir kız var.
Aynı zamanda Fatma isimli bir kız var.

Ayşe onlarca erkekle yattı ancak anal olarak, oral olarak...
Fatma 1 kişiyle yattı, normal bir cinsel ilişki şeklinde; sonuç olarak zar gittiiii...

Şimdi siz söyleyin. Kim ...pu? Sizce zarı zarar görmemiş bir insan ne kadar namusludur? Size söyleyeyim, size kendini anlattığı, size o kızın anlatıldığı kadar namusludur.

İyi Forumlar

• Like
azi uyarı hakkın dolduğu için geçici olarak uzaklaştırıldın. tekrarı halinde süresiz uzaklaştırılacaksın.!

onurr 535 başlıklarda offtopic yapmak, karşılıklı sohbet mesajları atmak kural dışıdır.son uyarınızdır.lütfen kuralları okuyunuz.

• Like
1.95 boy
105 KG %10'un altında yağ oranı
150 cm omuz
85 cm bel
Erkeksi hatlara sahip bir yüz

Aman Tanrım aşık oluyorum galiba :)

sexı erkek tarıfını ben sole yapım

ıyı bır semtte lluks bır ev

cuzdanı para dolu bır cep

lımıtı yuksek kartlar