İyi bir fikir bonatschi, herkes sanatçıların çoğuna tepkili ki sevdiklerinin sayısı sevmediklerinden daha az. O yüzden sevilen sanatçıların yazılması daha pratik olacaktı. Aslında biraz daha düşününce 50 tane isim çıkarabilirim buraya. Sürekli bu toplumun artık müzik dinlemeyip klip izlediğini ifade eden sanat camiasının ağır topları aslında vurguyu yanlış yerde yapıyorlar. Revaçta olan sanatçı ya da dönemin popstarını, tüm radyo kanalları dinletiyor, tv kanalları izletiyor. Plaja bile gitseniz bangır bangır aynı müzikler çalıyor. Sadece sanatı değil, özgeçmişi, giyim tarzı, hayat görüşü ve ahlakı da büyülü bir şekilde anlatılmak isteniyor. Ben bu tip insanların haketmedikleri halde topluma örnek teşkil ettiğini düşünüyor ve bu durumdan rahatsız oluyorum. Madem günümüzde sanatçı heryönüyle ünlü oluyor, o zaman toplum kurallarına uyan, barışcıl ve birliktelik ifade eden açıklamalarda bulunan ve bu ülkeye yararlı olacak insanların meşhur olması bu ülkenin ve milletin hayrına olmaz mı?
O yüzden sanatçının sadece sanatı beni ilgilendirir diyemiyorum. Çünkü sanatçının sadece sanatı değil, özel hayatı da reklam malzemesi yapılıyor.
Ne zaman medya sanatçının sanat dışındaki unsurlarını reklam malzemesi haline getirmezse işte o zaman "beni sadece sanatçının sanatı ilgilendirir" diyeceğim.