Sevmediğiniz Sanatçı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ladasamara dedi:
tabii onlara suç bulmuyorum
onları adam eden bizim gerizekalı toplumumuz
Dediklerine katılıyorum ladasamara ve uyuz olduğumuz sanatçıları yazmaya kalksak ooo tr çoook var ayrıca onların bir çoğuda sanatçı diil oda ayrı bişi "uyuz olduğunuz ünlüler"deseniz daa ii olurdu..

beyler kusura bakmayın ama bi ..t nanesimi ne vardı ajdan mı aydan mı ne nane nane diyip duruyodu o :D atiila tas,
petek dincöz, arto, su mankenlikten türeyip sarkıcı olmaya kalkanlar, en iyi benim deyip sansasyon yaratıp gündemi bos yere dolduranlar, alıcan bunların hepsini kaldır indir kaldır indir bunlardan ancak salonlar icin alet olur..
Naletler yaaa :doubt:

Ya hele o ajdan aman aman :x alemin delisini çıkarıolar tv ye..

nefelis azer bülbülü ben söyleyecektim sen neden söyledin :) petek dincöz.sarkici degil ama cem yilmaz cok migde bulandirici

heheh hayatta ıskalamam bak şimdi bitane daha sölicem odaha iğrenç

şu "nane nane" yi söyleyen bi adam vardı delimiydi akıllımıydı cıkaramadıydım :D sonra yeni bi şarkı dahada cıkardıydı geçende hatta üstünede şey demiş bu şarkıyı yeterince zeki olmayanlar anlayamaz felan... :D

Ajdar mıydı neydi ismi :D (gerci konu dışı oldu başlıkda sanatcı denmiş :) )

bence bu is yazmakla bitmez ki, ulkemizde o kadar kotu sahte ve ayazis sanatci varki bunlar sayiyla bitmez
adet yerini bulsun genede en nefret ettiklerimi yazayim
nihat dogan,hulya,petek,mustafa yildizdogan,arto,butun sanatci mankenler,
vb.............. :D :D :D :D :D

sanırım kimse söylememiş
ahmet kaya
nefret ediyorum...
geri kalan da yazdıklarınız kibariye bilmemne bülent ersoy!

İbraim Tatlises
Ebru Gundes
Hulya Avsar
Duman gurubu
Banu Alkan
Sibel Can(en sonki tanga ve selulit olaylarindan sonra nefretim iki kat daha artti)
Daha aklima gelmiyo ama bu yazdiklarim listenin en basindakiler oldugu kesin.

En babaları unutmuşsunuz. Bunlar ki milyonlar peşlerinden ölüme falan gider ve bunlar ki seslerini totonuzla taklit edebilirsiniz.
1) Serdar Ortaç
2) Mustafa Sandal
Lak-lak oğlanı muamelesi görmekten bile reyting uğruna hoşlanır olanlar
1) Ajlan
2) Dr.Bilal tarzı tüm yumuşakçalar
Ve Lak-lak kızları
1) Hülya, Gürben v.b.
2) Popçuların %90 ı ( Sezen ve Aynı familyadan olanlara saygı)

Katılmadığım görüşler
1) Duman ( kötüde olsa Rock işte ki kötü de sayılmazlar)
2) Yıldız Tilbe ( kafayı kırmış olsada bir besteci olduğunuda kayda almak lazım ki ii besteleride var benim tarzım olmasada)

Kuşum aydınlar (sanatçı bile denemez)
Fatih ürek
Bülent ersoy

..ve bilimum hormon bozuğu adam :x

Eğer sanatçıdan sayarsanız Seray Sever
Birde Lara var ses tonu ve itici hareketlerinden hiç hoşlanmıyorum

şu gülben ergen i hiç sevmiyorum..hiç sevemedim..
hande yenerin hem sarkılarını hemde kendisini çok severdim ama son zamanlarda o da bozdu gözümden düştü

ama fatih ürek bu aralar biraz delikanlılaştı özüne döndü ..sanki aşırı steroid kullanımı sonrası terapisini iyi yapamamış ve ostrojen seviyesi tavan yapmıştı bi aralar..

ismail yk tabiki..tam bir kıro yaaa...rezil, birde kendini hiperaktif kaslı birşey zannetmiyor mu arada...adamı fitil ediyor...mesela demet akalın sanatcı değil , ama cok hoş müzikler yapıyor...plajda dinlemek cok hoş oluyor mesela:)...

ismail yk petek dinçöz demet akalın serdar ortaç hülya avşar banu alkan fatih ürek ve gibileri tuğba ekinci bülent ersoy şuan aklıma bu kadar geldi görünce bunları sinir oluyorum arkadaş elimde değil bide onca para kazanmıyorlar mı gelde isyan etme

1-MURAT BOZ-Buda kendini Herkül zannedenlerden
2-İbrahim Tatlıses
3-Ahmet Kaya
4-Hülya Avşar
5-Fatih Ürek
6-Aydın
7-İsmail YK
8-Banu Alkan
9-Tuğba Ekinci
10-Bülent Ersoy
11-Duman(Buna Benzer Rock Grupları)
12-Arto
13-Nihat Doğan
14-Gökhan Özen- (Şımarık çocuk)

İSMAİL YK. Allah b.... versin diye şarkı yazıp Türkçe popumuzda çıtayı en aşağıya çekmiştir.

NOT: Yıldız Tilbe sevmeyen ölsün! ;)

Back
Yukarı