sevgilinizin böyle olmasını istermiydiniz :)

ii vücudu var cidden atletik yüzüde fena değil ama aptal bi tipi var. olsun ama akıllı kızlardan neler çekdik paso sorun çıkaran akıllı kız yerine böylebi hatunu tercih ederim;)

aynen jarhead a katılıyorum.Akıllı kızlardan bıktık artık böylesi çok daha iyi.En azından kız kendine bakıyo fitness ını yapıyo bizim kızlar gibi 30undan sonra karpuz gibi kalçası olmucak :D

Sevgilim böyle olsun ister miyim bilmiyorum ama "Üye Videoları" bölümünde üyelere ait videoları görmek istediğim kesin. apollo1315'in de bir slav fitnessçı kız olduğunu sanmıyorum.

Youtube Videoları için bir bölüm vardı forumda.

Ben bu soruya cevap veremeyeceğim tabii :D
Ama gercekten fitness yapan her bayanın böyle bi vücuda sahip olması gereklidir bence..

Her turlu ısterdım ki zaten bana aptal gibi de gelmedi..
Fizik, yüz, atletiklik, sporcu olması 10 numara daha ne isterim.. :)

Zaten boyle bırı sevgilim olmasın, boyle birini bulayım evlenicem.. :D

Sevgilim böyle olsun ister miyim bilmiyorum ama "Üye Videoları" bölümünde üyelere ait videoları görmek istediğim kesin. apollo1315'in de bir slav fitnessçı kız olduğunu sanmıyorum.

Youtube Videoları için bir bölüm vardı forumda.

sanırsam https://www.bodyforumtr.com/vbforum/international-bodybuilding-f34.html burası ama burada profesyönel bodybuildingciler var yani fitness değil .Videolarla ilgili başka bir bölümde bulamadım

Dün youtube'da gezerken denk gelmiştim bu bayanın videolarına.Oturdum hepsini izledim tek tek.. :D
Hafif balık etli kadın her zaman gözüme ideal gelirdi ama beli ve karnı o kadar güzel ki mest oldum valla :D ( aşık mı oluyorum ne :lol: )

Kollar çok kaslı bir bayana göre.Bacaklar ve kalflar üst seviyede çekici.Kaslı bir bayan pek çekici gelmez bana bacaklarının oranında kollar da olsa (çok az kaslı,düzgün) tek geçerdim...

idealdir Bence,fazlasıyla hemde.

Evet . Bakımlı olmak güzel giyinmek , makyaj yapmak yada güzel kokular sürünmek değildir bakımlı olmak budur işte .

aynen dostum icimi doktun be :) ya 5 6 aydır artık rihanna gibi kızların vucutlarına baktıgımda bıle migdem bulanıyor. Biraz kaslı ve fit olması gerek benım ıcın. Kıza hasta oldum :) ya yollarda goruyorum 80 kiloluk kaporta 160 boy yarım dunya 1 dunya makyaj yapmıs bıde ne oluyorsa oyle yapınca. hic haz almam kassız kadınlardan artık hic bisi hissetmiyorum zaten normal kadınlardan. aslında tek bısı hıssedıyorum oda migdem bulanıyor.

Her turlu ısterdım ki zaten bana aptal gibi de gelmedi..
Fizik, yüz, atletiklik, sporcu olması 10 numara daha ne isterim.. :)

Zaten boyle bırı sevgilim olmasın, boyle birini bulayım evlenicem.. :D

umur35 bende boyle bırını bulursam evlencem ama zor buluruz Turkiye de. Bulursakda kacırmamız gerek zorla yoksa 2 ıncı sansımız olmaz :)))

Back
Yukarı