sevgilinizin böyle olmasını istermiydiniz :)

yirim ben onu yirim yirim :))) Şaka bi yana gerçekten atletik bi hatun,mimikleriyle de konuşmasıyla da gayet sempatik,hoş yani,ayrıca bizde de böyle kızlar var.Uzakta aramaya ne gerek var

yirim ben onu yirim yirim :))) Şaka bi yana gerçekten atletik bi hatun,mimikleriyle de konuşmasıyla da gayet sempatik,hoş yani,ayrıca bizde de böyle kızlar var.Uzakta aramaya ne gerek var

benim karşıma çıkmadı nedense kafa_

etraf samarra gibi kızlarla kaynıyo yüzü gözü kapalı tabi güzel kızlarda var biz bulamıyoruz

aynen dostum icimi doktun be :) ya 5 6 aydır artık rihanna gibi kızların vucutlarına baktıgımda bıle migdem bulanıyor. Biraz kaslı ve fit olması gerek benım ıcın. Kıza hasta oldum :) ya yollarda goruyorum 80 kiloluk kaporta 160 boy yarım dunya 1 dunya makyaj yapmıs bıde ne oluyorsa oyle yapınca. hic haz almam kassız kadınlardan artık hic bisi hissetmiyorum zaten normal kadınlardan. aslında tek bısı hıssedıyorum oda migdem bulanıyor.

Acıdım sana stonebaybody,gayet obez olup da göbeğini açan kızları görünce napıyorsun merak ettim:)

link açılmıyor
ben de görmek istiyorum
öyle bir ballandırmışsınız ki :)

8 tane barfiksi çekemeyen erkek dolu onu da söylemek isterim! aşağalamayalım kızı! ayrıca o karnında gözüken kaslar şu forumda bile iddia ediyorum en az %40 erkekte yoktur! görünmesi açısından!

kızın adı zuzana galiba http://www.bodyrock.tv/
dudakları benim çok dikkatimi çeken cinsten değil; ama bütün olarak hoşlandığımı söyleyebilirim.

daha önceden pc ye indirdiğim 4 tane videosu vardı. birinin sonundan bir parçasını images hacke ekledim. bütünü çok yer kaplıyordu çünkü
http://img69.imageshack.us/i/fitnesss.mp4/

timthumb1.png

timthumb.png

lowjacks2.jpg

Son düzenleme:
süper ya işte böle olmalı hatun

Yok kardeşim istemezdim erkek gibi bu ya****ız dediğin yumuşak olacak biraz.Ha hafiften spor yapsa iyi olur da :)

Sadece verilen videoyu izledim de barfiksini geliştirmesi gerekli... Bir de çok orantılı değil vücudu ama ortalamanın üstünde elbette... Göğüsleri iyi durumda gibi, kalçası daha bombeli olsa iyi gibi, bacaklarında ise kesinlikle iyi bir çalışma gerekli... Fit gözükmek için bir de boy lazım, onu da yılbaşı yaklaşırken noel babadan istesin artık. Sıradaki lütfen...

aynı şeyi paylaşmayı düşünüyordum çok dehşet antreman yapıyor yanlız bizim türk kadınlarında nerde bu azimle spor yapan karın kasları oldukça etkileyici duruyor taş gibi hatun :D

bu seviyeye gelen cok kadin var ama koruyabilen cok fazla degil.
sanirim daha cabuk formdan dusuyorlar.
tabi prof olmayanlardan bahsediyorum

muscled gil sözüm meclisten dışarı zaten genel olarak konuştum :D bu forumda oldugunuza göre gerçektn birşeyler yapıyorsunuz demktir zaten :D:D hatamı gösterdiğin çok iyi oldu:D

Tabi ki istemem çünkü buna kızıp bir adet tokat atsam, o da bana sert bir yumrukla karşılık verecek sonra kıran kırana tekme tokat kavga edeceğiz ve iki yiğitten birine yazık olacak onun için istemem
bansign.gif
..Şaka bir yana bayana el kalkmaz tabi...

Back
Yukarı