dannyboy u cıkar onun sevgilisi var ama uzakta simdilikYan yanada yaptım alt altada yaptım yinede işe yaramıyor neyse ben imzaları buraya koyayım
enya , YandımAli , as55 , Ec0 , j.claude.er , Ferhat V , Pulbiber072 , jacobo 1 , SiR_Arawn , deathlifter , Danny Boy , draft , Beethoven , ZeusS_ , Sivasli58 , RasAnt , oktayd , pozitronn , ravenss34 , sultanmehmed , Karakaş , rockybalboa7 , Cidade de Deus
Şuan tamı tamına 23 yalnız kişiyiz
14 şubat , d.günleri gibi her zaman saçma gelmiştir bana...
Kendi doğum gününde, bayramın 2. 3. 4. gününde bile ant.yapan birisi olarak , bugüne özel 14 şubata inat Omuz - Sırt !...
ben işimi hallettim ama çok kalabalıktı nedense![]()
mektebe mı gıttın![]()
alageyik sokaga mı gittin![]()
Biraz işim vardı biraz hırçın çıktı bugüne özel sanırımgittim ama çok fena kalabalıktı girdiğimde o kadar kalabalık değildi ama çıkışı gördüm rahat 1000 kişi çıkar kapı dışına kadar full dolu yandaki duvardan atladım çıkcak yer bulamayınca
En son gördüğüm ordakiler sıraya sokmaya uğraşıyordu sonrasını bilmiyom noldu ama sıraya soksalar yokuşun aşağı kadar olur tekli sıra yaparlarsa eğer
Bişey sorucam sizin ordaki g. evlerde kulübede polis duruyor mu ?
ben hyatımda hıc gıtmedım ama ıyı soru gercketn bılenler cevaplasın bzıd eforumda kım genl eve gıdor ogrnelım![]()
evet beyler genelevlerde kapıda kulube ıcınde polıs varmı
bua rada sevgılelr gununde kımler yalnzı konusunu genel eve baglayarak bır cıgır actın![]()