Sevgililer gününe yalnız girecekler kimler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Taris_501714.jpg
Kozmetik_1085174.jpg
xhamster-com_195305.jpg

Kim demiş yalnızım diye...

Hahaha :D:lol:

yalniz demiyelim sadece sevgilisiz giriyoruz annesiz babasiz girenler var onlari dusununce cok buyuk kyaip gibi gelmedi ama olsaydida iyi olurdu hani :D

Yan yanada yaptım alt altada yaptım yinede işe yaramıyor neyse ben imzaları buraya koyayım

enya , YandımAli , as55 , Ec0 , j.claude.er , Ferhat V , Pulbiber072 , jacobo 1 , SiR_Arawn , deathlifter , Danny Boy , draft , Beethoven , ZeusS_ , Sivasli58 , RasAnt , oktayd , pozitronn , ravenss34 , sultanmehmed , Karakaş , rockybalboa7 , Cidade de Deus

Şuan tamı tamına 23 yalnız kişiyiz
dannyboy u cıkar onun sevgilisi var ama uzakta simdilik

bize gercek sap olanlar lazım :)

listeye baktımda ne çok yalnız girecek insan varmış:) oldum olası özel günleri sevmemişimdir ilginç olanıda 14 şubat gününde hep sap gibi orada kalmışımdır hatta bir sevgilimde tam giriyordum 10 şubatta ayrılmıştım benim için hiç şanslı gün değil:)

14 şubat , d.günleri gibi her zaman saçma gelmiştir bana...

Kendi doğum gününde, bayramın 2. 3. 4. gününde bile ant.yapan birisi olarak , bugüne özel 14 şubata inat Omuz - Sırt !...

katılıyorum örnek verelim
tanışma yıl dönümümüz
evlilik yıl dönümümüz
ilk öpüşme yıl dönümümüz
yıl başı
doğum günü
sevgililer günü
sözlenme günümüz
nişanlanma günümüz vs.

saçma sapan şeyler açıkcası yıl başında salon kapalı oluyordu bayramlardada öyle yatıyom evde uzatıyom ayaklarımı açıyom bilgisayardan film izliyorum.

abi bırakın insanlar hayatının tadını cıkarsın :D
sizin olsa sizde yapardınız emin olun yapmam demeyin aman haaa :D

yok kapitalist sistemin oyunu yok anasız babasız girenler falan bu kadar kasmaya gerek yok.
insanlar hayatlarının tadını cıkarsınlar...

gezerdim ama sevgililer gününe özel olarak değil normal gezildiği gibi gezerdim. ürünlerde satış bol olsun diye reklamlar yapıyorlar zaten.
yok herkez burdan alışveriş yapıyor yok kızlar çiçek yerine çikolatayı tercih ediyor. pırlanta yüzükler kızları etkiler vs. şişirmece hep esnaf kazansın tamam ama böyle hileyle kazancaksa hiç kazanmasın.

mektebe mı gıttın :)

alageyik sokaga mı gittin :D

Biraz işim vardı biraz hırçın çıktı bugüne özel sanırım :D gittim ama çok fena kalabalıktı girdiğimde o kadar kalabalık değildi ama çıkışı gördüm rahat 1000 kişi çıkar kapı dışına kadar full dolu yandaki duvardan atladım çıkcak yer bulamayınca güzelim pantalon ile ayakkabılar mafoldu :D
En son gördüğüm ordakiler sıraya sokmaya uğraşıyordu sonrasını bilmiyom noldu ama sıraya soksalar yokuşun aşağı kadar olur tekli sıra yaparlarsa eğer :D
Bişey sorucam sizin ordaki g. evlerde kulübede polis duruyor mu ?

Son düzenleme:
Biraz işim vardı biraz hırçın çıktı bugüne özel sanırım :D gittim ama çok fena kalabalıktı girdiğimde o kadar kalabalık değildi ama çıkışı gördüm rahat 1000 kişi çıkar kapı dışına kadar full dolu yandaki duvardan atladım çıkcak yer bulamayınca :D
En son gördüğüm ordakiler sıraya sokmaya uğraşıyordu sonrasını bilmiyom noldu ama sıraya soksalar yokuşun aşağı kadar olur tekli sıra yaparlarsa eğer :D
Bişey sorucam sizin ordaki g. evlerde kulübede polis duruyor mu ?

ben hyatımda hıc gıtmedım ama ıyı soru gercketn bılenler cevaplasın bzıd eforumda kım genl eve gıdor ogrnelım :)

evet beyler genelevlerde kapıda kulube ıcınde polıs varmı :)

bua rada sevgılelr gununde kımler yalnzı konusunu genel eve baglayarak bır cıgır actın :)

Son düzenleme:
tabii ki duruyor hatta xray cihazı bile var kapıda
bana hic kimlik sormadılar.

genelde arkadaşla kafamız estiginde gidiyoruz ve saat 7-8 civarları
kimseler olmuyor kadınlar daha bi ilgi gösteriyor uzun da tutuyorlar süreyi :D

okulda cinsel olarak sorunum yok fakat söz konusu ara dönemler olunca mecbur gitmek zorunda kalıyorum :)

Arkadaşlar, konu sapmasın lütfen.

ben hyatımda hıc gıtmedım ama ıyı soru gercketn bılenler cevaplasın bzıd eforumda kım genl eve gıdor ogrnelım :)

evet beyler genelevlerde kapıda kulube ıcınde polıs varmı :)

bua rada sevgılelr gununde kımler yalnzı konusunu genel eve baglayarak bır cıgır actın :)

Şahsen bana sevgililer günü saçma gelir ama gittiğim güne denk gelmiş :D
Bu arada iltifatın için teşekkür ederim gene açtık bir çığır hadi hayırlısı sonumu pek iyi görmüyorum :D
Diğer yazdığım mesaj silinmiş forum kurallarına aykırı mesaj içerdiyse özür diliyorum.

Back
Yukarı