Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle söylemem gerek bu açacağım ilk ve son konu. Arama yaptım fakat işim biraz acil lüften anlayış gösterin.Ben 16 yaşındayım yarında ek gıda almayı planlıyorum (tanıdığım kişi sadece yarın boş). Bu tanıdığımız bana yağ yakıcı bir ek besinden bahsetti. 177 boyunda 88 kilodayım. Biraz fazla kilom var. Benim amacım güclenmek ve çok az hacim kaybederek kas yapmak. Ben aslında protein tozu + creatine kullanmak istiyorum. Sizin önerileriniz nedir? İnanın bana buna benzer konuları aradım. Hatta o yüzden protein tozu + creatine kararını verdim. Fakat gelin görün ki bu tanıdığım benim kafamı karıştırdı. Protein tozu sana kilo aldırır dedi. Ha unutmadan ben salona gitmiyorum evimde koşu bandı var günlük koşumu yapıyorum, dambılım ile hareketler yapıyorum. Mekik, sınavda çabası... Lütfen bana bu konu hakkında yardım edin ve bu seferlik anlayış gösterin. Şimdiden teşekkürler
protein tozundan alacagın kütle kas olacagı icin yağ yakımına engel olacağını sanmam.
ama kasla şuanda işim yok asıl amacım göbeği eritmek diyosan protein tozuna ihtiyacın yok (bence kas yapıcam diyosanda suanda direk protein tozuyla baslama derim)
creatin den fayda gorebilirsin ama 16 yasındasın onsuzda yapabilirsin. beslenmene dikkat et duzenli koş yeter..
Öncelikle cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak " bence kas yapıcam diyosanda suanda direk protein tozuyla baslama derim" demişsiniz. Sizce hangi takviyeyi kullanmam daha doğru olur?
bak yeni başlıyosun bu işe anlaşılan.sana tavsiyem besin değerleri tablasu bul bir tane,iyi kötü her besinde ne olduguna dikkat et.abur cuburu tamem kes.un tuz şekerden uzak dur.öğün sayını arttır 5 öğün ye en az.
her şeyi doğru yapmak zorunda değilsin bunları ne kadar iyi uygularsan okadar hızlı ulasırsın amacına.forumda bir sürü yararlı yazı bulabilirsin onlarıda araştır biraz
Yeni başlayacaksan kafanı protein tozuna takma..
SipahiPower'in de dediği gibi doğal yollarla olabildiğince sağlıklı bir şekilde beslenmeye çalış.
Bu forumda beslenme, anreman ve yeni başlayanlar bölümlerini iyice araştır, kafana takılanları gerektiğinde sor ve bu spor hakkında geniş bilgiye sahip olmaya çalış.
Çalışmana, dinlenmene ve beslenmene gereken özeni göstermeye çalış.
En önemlisi isteğini, azmini ve inancını asla kaybetme