sevdiğim kızın abisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Texas mı burası ya kolaymı bu işler.
Ne komalık etmesi adliyelerde sürünmek istiyosun heralde bu yaşta.
Konuşmak en iyisi,zaten kızda seni seviyorsa ayrılık nedeni olamaz bulursunuz bir çaresini.
Başarılar.

Kavga etmene gerek yok, gizli saklı götürebildiğiniz kadar götürün işte. Sonunda herkes gibi ayrılacaksınız nasıl olsa :)

eminim sevdiğiniz kızın abisi önüne gelen kıza çıkma teklifi ediyordur ama sen efendi gibi kız kardeşiyle sevgili olmayı isteyincede hemen sinirleniyor bu babaların ve abilerin hatalarından biride kızlarına yada kız kardeşlerine sürekli baskı yaparak kendilerinden habersiz erkek arkadaş bulmalarına neden oluyorlar sonrada al başına belayı kimdir nedir belli değil halbuki her kızın eninde sonunda erkek arkadaşı sevdiği biri olacak al karşına konuş tanımaya çalış kötü birimi iyi birimi bir bak arkadaş
kavga ile bu işi çözemezsin abisini dövsen kızla ayrılmak zorunda kalırsın zaten kavga gürültü ile bir işe başlandığında o işten hayır gelmez
dayak yesende olmaz bu sefer içinde ister istemez bir nefret olacak kızı her gördüğünde aklına gelecek birde bu tip abilerin ne yapacağı belli olmaz döversin yarın öbürgün gelir bıçaklar vs falan boşver aşk diye bir şey yoktur zaten sevgili olmaya başlayınca o tatlı heyecan yavaş yavaş biter sıradan bir duruma döner zaten ilerde %99 ayrılacaksınızdır bu yaşlarda hep böyle olur çünkü onun için beladan uzak durmanı tavsiye ederim

Durumu burdan bakıp yorumlamak daha kolay, senin yaşadığın durumu en iyi sen biliyorsun.

Fikrimi sorarsan, yaşınız henüz çok genç ve gençlik ateşine kapılmadan hata yapmamalısınız ikinizde.

Bu işleri en iyi zaman ve sabır halleder. Abisi önemli bir kriter değil, sadece çok önemsememen yeterli ve buluşacaksanız da biraz riski seven ve inatçı bir yapıya sahip olmalısınız. Korkarak yapılan işten hep birşey cıkar, siz yapmak istediklerinizi şu anda makul bir çerçevede tutup, zamanla abisi ve genel olarak çevre alışana kadar görüşmelerinizi daha rahat bir şekilde yaparsınız.

Çok büyütmemek lazım birşeyleri, ne kadar esnek düşünürsen o kadar rahat ilerler bu işler. Çözümünü bulduysan eger, hiçbirşey gözünde büyüttüğün kadar korkutucu/zor değildir bu hayatta.

hanı bır reklam vardı ya okuldan kaçarken okul müdürünün kafasına düşen genç diye aynı o hesap olmus senınkısı:d bizdede baba engeli vardı başlarda karşı değildi ama uzun süreler çıkamyorduk en fazla 5 6 saat ızın verıyordu ama sımdı aılece oturmaya basladık yanı sıkıntı yok bence zmanla anlar cunkı benım kız kardesım olsa onu cok sevdıgıne ınandıgım bırısı ıle görusmesıne ızın verırdım

bence abisinin azını yüzünü patlat... kızı umursama... ilerde nasılsa çok kişi girecek hayatına ama geriye dönüp baktığında keşke dövseydim diceksin

haklısın. kızla ayrıldım çünkü.

bunların boş olduğunu anladım. beni sevmeyen biri yüzünden az kalsın zan altına giricektim.

Senin durumunu bende yaşıyorum hemen hemen aynı şey kızın abisi benim yaşımda , benden hoşlanmıyor bende ondan hoşlanmıyorum ama annesiyle falan tanıştım öyle dövme gibi bir lüksüde yok hiçbirşey yapmayarak en iyisini yapmışsın bence sevmediğin birisi için deymez zaten.

Madem kızda ayrıldı bosver ozaman ama olduda sokakta bıryerde ezmeye calısır gıbı bır tavır yaparsa affetme . Ama suanlık bısey yapman hem sacma olur hemde degmez .

İleride o kız eşin olursa,böyle bir tutucu ağabeye sahip olduğu için şükredersin ve şuanki kızgınlıkların teşekkürede dönüşür.

yaş 17 evlenmeyi düşünmüyosan kızla salla

Kötü sonla bitmiş geçmiş olsun. Bitmese ben de bişeyler yazacaktım ama bitmiş. Üzücü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı