Gorillaxxx
Üye
çoğu salonda 20 kg demelerine rağmen 18 kg çıkıyor o yüzden sordum kardeşim yarışmanda başarılarBarı tarttım,20 kg bar. 20 kg bar+2 tane mavi(20)+7.5 2 tane .
çoğu salonda 20 kg demelerine rağmen 18 kg çıkıyor o yüzden sordum kardeşim yarışmanda başarılarBarı tarttım,20 kg bar. 20 kg bar+2 tane mavi(20)+7.5 2 tane .
Aynen . Saolasınçoğu salonda 20 kg demelerine rağmen 18 kg çıkıyor o yüzden sordum kardeşim yarışmanda başarılar
EVet ya. Kavalla sert vuruyorum herhalde ileri gidiyor. Son deadliftti bugün yarışta dikkat etmem lazımsergen kaldırmak için hamleni yapar yapmaz bar ileri kayıyor ona dikkat et istersen
Merhaba arkadaşlar . Dün opener bench ve squat denemeleri yaptım 3 attempte squat 125-122-120 attım ters piramit gibi 125 ile açacağım. Deadlift 150 bench 70 diye kararlaştırdım . Cumaya AZ kaldı . Perşeöbe tartı var ağır çıkmaktan korkuyorum. 67.6 yım yarın 0 sodyum ve karbı keseceğim . ( karbı kesmicem azaltılan)Perşembe yüklemeye devam edeceğim . Taktiği olan varmı hafif su atmak için
avrupa şampiyonasını mı mayıstakiSelamlar herkese. Hipetrofi/ base building antremanlarına devam ediyorum . Formları düzeltme orantısızlıkarı düzeltme( squat, bench) deadlift sumo geçtim. Her hafta 1xamrap atıyorum. Mayısta single deadliftteb yarışmak istiyorum . Bir gün comp bench bir gün close grip giriyorum elbow flare için. Ters piramit yapıyorum onlarda . Bu ilk ağır set 3-6 tekrar .Sonra gittikçe düşürüyorum . Bakalım mayısta dediğim gibi single dealdiftteb yarışmayı planlıyorum. .-75 kategorisinde . Yaş hala 16. Küçüklerde yarışıyorum hala bakalım . Devam kas eklemeye
Şöyle , karışık yazılmış, 18 yaş üstü için alt limit var. 18 yaşaltı için alt limit Yok olay buavrupa şampiyonasını mı mayıstaki
12-13 Mayıs 2018 Tarihlerinde 15’e yakın ülkeden powerlifter’ların katılım göstereceği İSTANBUL’da Düzenlenecek olan şampiyonada Full Powerlifting,Bench Press,Deadlift Kategorilerinden yarışılacak. Yarışma istanbul’da gerçekleşecek. Yarışmaya Türkiye Powerlifting Derneği üyeleri hiç bir aidat ödemeden,ücretsiz olarak diledikleri “Bir kategoriden” katılım sağlayabilirler. Normal Kayıt aidatları bir kategori:200tl birinci kategori’ye eklenecek olan herbir kategori 120tl dir. Müsabaka Uluslararası düzeyde olduğu için 18 yaşını doldurmuş olan ve 40 yaşından küçük olan open kategorisi sporcuları için Alt Limit Uygulaması vardır.
federasyonun sitesinde 18 yaş limiti var yazıor
Saplasın abi. Üst vücut da arttımı tadında yenmezKardeş helal, iyi gidiyorsun.
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi