SERİUS WHEY PROTEİN KULLANIMI ?

enter33

Üye
Evet 182, 65 kiloyum. 1-1.5 sene boyunca bu sporu yaptım, 52 kilodan 65 e çıktım ve geçen yazdan bu yaza 10 ay yapamadım. geçen hafta yeniden başladım. Amacım tabiki de hacim, kilo almak. Serius whey protein alacağım kilo almaya yardımcı olması için. Sizlere sorum bunu nasıl kullanmalıyım, ilk supplementim olacak. atıyorum antrenmandan şu kadar şu kadar önce, şu kadar sonra, aksam sabah ne zamansa yazabilirseniz sevinirim.[DOUBLEPOST=1405982834][/DOUBLEPOST]abilerim biraz araştırdığımda bu optimum serious whey için olumsuz yorumlarda var. Siz ne önerirsiniz direk kilo almaya yardımcı olacak protein tozu ?[DOUBLEPOST=1405983667][/DOUBLEPOST]up up

Son düzenleme:
kilo almak için toz formuna iihtiyacın yok daha ucuza zaten bol karbonhidrat bulursun normal yediğin yemeklerdeki proteinde şimdik sana yer kanısındayım.
ileride kilon artıkça protein tozu takviyesi yaparsın.

çok teşekkürler aslında ben de öyle düşünüyordum fakat hızlı ve sağlıklı bi şekilde 65 kiloya çıktıktan sonra belli bi süre duraksadım. Acaba beslenmem mi yetersiz diye takviyeye başlamayı düşündüm. Çünkü gerçekten çok hızlı bi metabolizmam var ve off günlerde basketbol oynuyorum.

çok teşekkürler aslında ben de öyle düşünüyordum fakat hızlı ve sağlıklı bi şekilde 65 kiloya çıktıktan sonra belli bi süre duraksadım. Acaba beslenmem mi yetersiz diye takviyeye başlamayı düşündüm. Çünkü gerçekten çok hızlı bi metabolizmam var ve off günlerde basketbol oynuyorum.
eğer önceliğin vücut geliştirmekse malesef basketbol oynamayı bırakmalısın metabolizmandan dolayı söylüyorum bunu. zaten hızlı yakıyorsun olablidiğince az tekrar ile çalış ve extrem enerji harcama basketbol vs gibi daha pasif uğraşlar bul.

eğer önceliğin vücut geliştirmekse malesef basketbol oynamayı bırakmalısın metabolizmandan dolayı söylüyorum bunu. zaten hızlı yakıyorsun olablidiğince az tekrar ile çalış ve extrem enerji harcama basketbol vs gibi daha pasif uğraşlar bul.
maalesef önceliğim basketbol. Hatta basketbolumu geliştirmek için fitness'a başlamıştım. Bu yüzden bu mümkün değil.

Back
Yukarı