Sensation Turkey 2012

Bende bekliyordum bunu ya ama fazla heyacan yapmayın türkiyede zevk alamıcaz gibi sonuçta ortama gelecekler türk olacak eğlence olmuyor

Başka ülkelerde olunca herkes ot kafası yaşıyor kimse kimseyi rahatsız etmiyor zaten :D İnşallah güzel olur ya antalya ve ya marmaris olursa oralarda olacam zaten ve de bir oratamı güzelleştiren şey yabancı çılgın kızlardır zaten :)

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=ig2AmqM5WXU[/YOUTUBE]

Bence böyle bir ortam olacak. Ucuza bilet bulur yurtdışında giderim daha mantıklı bence

sensation şu ana kadar satılan biletlerin % 46 sının bayanlar tarafından alındığını açıklamış.ayrıca türk dj yok organizasyonda.

Bencede Türk dj olmasın. İptal edilmesi gibi bir durum yok yer filan her şey belli.

Sevgili Arkadaşlar ;

Bende ilk başta Deluxe sınıf bilet almıştım fakat , biletleri sattım vazgeçtim gitmekten , ben ortamın iyi olacağını sanmıyorum :(

Saygılarımla , Danny Boy ...

Bencede Türk dj olmasın. İptal edilmesi gibi bir durum yok yer filan her şey belli.
one love 3 gün sonra ama iptal etmeye çalışıyor bir sürü çevre. sensation için de ahlaksızlığıa cinselliğe teşvik diye iptal edebilirler olmayacak şey değil.

Back
Yukarı