Senin antrenman öncesi ne yapıyorsun ?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan umut-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Antrenman Öncesi Ne Alıyorsun


  • Total voters
    51

umut-

Üye
Antrenman öncesi dünya kadar alınması tavsiye edilen şey var

Sen Hangisini ,Alıyorsun ?
 
1.30 saat önce komplex karbonhidratlı ve proteinli yiyecek antremana 30 dk kalada performans arttırıcı toplamda yemekle antreman arasında 2 saat oluyo gayette verimli geciyo antrenmanlar. Antrenmanı erkene cektigim zaman yedigim yemekler migdemi bulandırabiliyo ve istedigim verimi alamıyorum
 
şekerli suyu duydum daha kolay hazmedilir ve kana daha kolay karışır diye ama bilemedim
 
Antremandan 1,30-2saat önce karbonhidrat , antremana 30 dakika kala acı bir türk kahvesi(bunun şıklarda olmasını beklerdim) ve istenirse antremanda enerji verebilecek birşeyler :D ufak su şişesine 2 çorba kaşığı bal+şişenin yarısı kadar su , diğer yarısı kadar limon suyu :D çalkala antreman başlayınca içmeye başla 5dakikada yavaş yavaş tüket :) buda benim enerji kaynağım bi aralar çok kullanırdım yağ yakımı yaptığımdan beri şeker tüketimim öldü :D tabi sizlerinde enerji karışımlarınız vardır diye düşünüyorum.
 
arkadaşlar ben bazen antreman öncesi karbo alamıyorum zamanım olmuyor mesela geçen gün gittim bime 1 gofret 1 de supangle aldım tabi bunun içinde basit şeker olduğu için kaç dk da kana geçer kaç dk da sindirilir yani basit şeker alıyorsak antremandan kaç dk önce almalıyız ?
 
karbonhidratla ilgili bi şey vardı 3kişi üzerinde test ediliyordu onu deneyebilrisin suyla birlikte cikolatayı ağzında calkalıyordu vucudunu kandırıyordu dahacok verim alıyordu diye biliyorum :) gene bi arastır
 
Antrenmandan 2 saat önce karbonhidrat ve protein ağırlıklı kahvaltı. Antrenmandan yarım saat önce whey protein.
 
konu başlığında ağır anlatım bozukluğu var, yöneticiler düzeltirse iyi olur, yıllarca ösym sınavlarına girince rahatsız ediyor insanı :)

konuya gelince, karbonhidrat protein
 
bulursam muz yiyorum ama en iyisi siyah üzümsuyu cappynin var deneyim antrenmanda atom etkisi yapıyor. ballı atomlarda süper bide çerezcilerde satılan fıstıklı cevizli atomlardan deniyicem merak ediyorum.
 
Back
Yukarı