selam arkadaşlar daha yeniyim 6-7 aydır 10 kiloluk dambıl ile çalışıyorum evde :) sizce nasıl durum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yorumlarınız önemli ama yapıcı eleştiriler olursa sevinirim amacım sadece kızların hoşuna gidecek vücut yapmak ;)

Eklentiler

• P1050254.JPG
    P1050254.JPG
    90,9 KB · Görüntüleme: 433
  • P1050270.JPG
    P1050270.JPG
    117 KB · Görüntüleme: 428
yani şimdi sen kızların hoşuna gidecek bir vücut için, aylarca yıllarca ter akıtacaksın öyle mi?
oysa aynı kız, 5 dakikalık makyajla gelip kendini sana beğendirecek :)
ikinci resim var ya, ordan dehşet bir vücut çıkabilir.

haklısın ama kolay olan kızlardan bahsediyorum ve izmirde kaslı erkekler seviliyor ;) maksat eğlenmek yani teşekkür ederim yorumun için çok sık çalışmıyorum body kollara mı göğüsleremi ağırlık vermeliyim

kolay olan kız derken herhalde bildiğimiz o...pu demek istiyorsun :) e ne gerek var vücuda? cebine 100 lira koy 5 dakkada bu iş tamamdır :D[DOUBLEPOST=1416146819][/DOUBLEPOST]badye başlayıp hızlı bir şekilde kas geliştirmek istiyorsan, her ay bu iş için 1000 lira ayırman gerekiyor. 1000 lirayı kızlara harcasan, her türlü yolunu bulursun zaten. zamandan kaybetme diye söylüyorum.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı