Sekersiz çikolata

lilium

Üye
Migrosta şekersiz tadelle çikolata gördüm aldım hemen 87 kaloriymis yedim tadı aynı şekerli cikolata gibi çok lezzetli ama zararı var midir hergün yemek istiyorum

Şekersiz değil kakaosu fazlaysa şekeri azdır onun yerine protein bar al bence hem şekersiz hem kaslara faydalı

Her gün yiyebilirsin ama belli bir miktarda ayrıca vücudun ant sonrası şekere ihtyacı vardır a

Migrosta şekersiz tadelle çikolata gördüm aldım hemen 87 kaloriymis yedim tadı aynı şekerli cikolata gibi çok lezzetli ama zararı var midir hergün yemek istiyorum
Onda epey tatlandırıcı var. Vücut onlara şeker gibi tepki veriyor. İlla çikolata istersen bittere yönel. lindt %85 yada mor pakette bı %83 bitter var bunları tavsiye ederim. Bitterin dibine vuracam dersen lindt %99 var ki sadece kahve yada sıcak sütle tüketilebiliyor. 1 fincanla 2 kare ancak gidiyor.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç birini yemeyin evde kendiniz protein bar yapın %80 bitter ile çiçek gibi oluyor, Yanınıza alın canınız istediginzde çıkarıp yersiniz. Ben şuanlık proteinli kek yaptım bi 10 dilim falan çıkıyor. Tadı pek yok ama yenebilir yani :) içine çikolata falan şeker koymadım ekstradan sadece protein tozunun tadı var.

Back
Yukarı