Kim diyo mezo ların beli ince olur diye anlamıyorum mezoların beli ince olmaz omzu geniş olur o yüzden beli ince gözükür benim koyduğum örneklere bakmanıza gerek yok tüm ekto-mezo-endo örn veren örneğin benim attığım 4. resim e bakın ektoların beli her zaman mezodan da ince olur
dediğim gibi tabiki bel inceliği omuz genişliği kişiden kişiye değişir ama genel olan budur yane aynı genetiğe sahip 2 kişiden mezo olanın ekto olana göre beli kalın olur gidin bi frank zanenin beline bakın hiç bir mezonun beli o kadar ince olabilir mi ?
Ben büyük oranda mezomorfum birazda endomorf var. Tanıdığım bi abim var sadece endo ve baklavalar adonisler herşey mükemmel ve estetik.
Genetik yapı tabiki önemli ama çalışmak onun önünde her zaman thums: bench_O
Arkadaşlar dediğim gibi endo mezo ekto böyle şeylere bakmayın vücutta bir çok ölçüt var böyle şeylerle kısıtlanamaz omuzunuz genişse beliniz darsa kaslarınız simetrikse bu spora uygun bir vucudunuz var demektir birde boyda uzunsa tadından yenmez![]()
Arkadaşların tek sorunu her ektoyu zyzz sanmaları. o adam doğuştan şanslıydı genetiği iyiydi karın simetrisini örnek verebiliriz... her ektonun yapacağı iş değildir siz bırakın zyzz i. ha o kadar imkanım var hertürlü küre girerim param bol zamanım bol genetiğim iyi diyosan bişey diyemem. ama bi mezo doğru supplementlerle çok güzel vücut yapar. spor yapmadan önce bile atletiktir o yüzden siz bırakın zyzz i onun üzerinden değerlendirme yapmayın çok istiyosanız omuz başlarına bakın sonra karar verin ekto olmak istiyomusunuz istemiyomusunuz