Scott Hermanın Triceps antremanı ve sorum

RaJeV

Üye
Bugün aşağıdaki programı uyguladım sadece son hareketi yapmadım. Ben hareketlerden birinin yerine dips eklemek istiyorum sizce nereye eklemeliyim?

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=cXICnzp1mD8[/YOUTUBE]

lying triceps extansion u çıkarıp dips i programa en son hareket olarak ekleyebilirsin..
bu şekilde tamamen benim triceps antrenmanım oluyor gayet memnunum :)

sanırım dumbell la - overhead rape extansion u diyorsun, evet hemen hemen aynı zaten genelde rape extansion yapıyorum geri bırakma aralığı daha uzun olduğundan kası tüm uzunluğunca kullanıyormuşum gibi hissediyorum ancak alette sıra varsa yada o gün daha yorgunsam dumbell kullanıyorum..
ikisini üst üste yapmıyorum yani, açıklamam eksik olmuş kusura bakma :)

Dips ya ilk ya 2.hareket olmalı
son hareket olmamalı bence,dips en kral triceps hareketi,omuzlar dirsek seviyesinin aşağısına kdar inmeli

Bu tarz programların ara sıra şaşırtma amaçlı hariç uzun süre uygulanmamasını düşünüyorum yanlış da düşünüyor olabilirim, tricepse 5 hareket çok fazla bence ve hepsi ağır ve hakkıyla yapılıyor hareketlerin yani aşırı zorlanır bu şekilde ters de tepebilir, youtubedan bu tarz elemanların videolarına rutinlerine bakıyorum bizimkilerle alakası yok göğüste 7-8 hareket bicepste 6-7 hareket giriyolar 4-5 er setten bir de, merak ediyorum gerçekten çalışma tarzları böyle mi yoksa değişiklik ve şov amaçlı mı yapıyorlar bu antremanları çünkü bizimkilerle alakası yok salonlarda müsabık seviyesinde çok sporcu gördüm ama hiç birisi bu şekil çalışmıyordu yani bizim gibilerdi ama bu youtubedaki popüler elemanların çalışma stilleri çok farklı

Son düzenleme:
Bu tarz programların ara sıra şaşırtma amaçlı hariç uzun süre uygulanmamasını düşünüyorum yanlış da düşünüyor olabilirim, tricepse 5 hareket çok fazla bence ve hepsi ağır ve hakkıyla yapılıyor hareketlerin yani aşırı zorlanır bu şekilde ters de tepebilir, youtubedan bu tarz elemanların videolarına rutinlerine bakıyorum bizimkilerle alakası yok göğüste 7-8 hareket bicepste 6-7 hareket giriyolar 4-5 er setten bir de, merak ediyorum gerçekten çalışma tarzları böyle mi yoksa değişiklik ve şov amaçlı mı yapıyorlar bu antremanları çünkü bizimkilerle alakası yok salonlarda müsabık seviyesinde çok sporcu gördüm ama hiç birisi bu şekil çalışmıyordu yani bizim gibilerdi ama bu youtubedaki popüler elemanların çalışma stilleri çok farklı

Evet tricepsi hiç 5 hareket şeklinde çalışan görmedim. Dün 4 hareketi yaptım oldukça etkiliydi mutlaka tavsiye ederim. Diğer antremana 5 deneyeceğim. Ama bence bu çalışma yapılırken dinlenme süresi minimuma indirilmeli

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:20 ----------

Adamın biceps çalışmasıda 5 hareket. Ve onun yaptığı ilk seti ben tüm hareket olarak yapıyorum :D

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=LX8gbhth-rk[/YOUTUBE]

Scott Herman da böyle çalışmıyodur küçük kasa 5 hareket girilir mi.

thetramp üstte rape extension yazmışsınız doğrusu rope extention olucak. Sizin yazdığınızın türkçe karşılığı tecavüz extention.

Scott Herman da böyle çalışmıyodur küçük kasa 5 hareket girilir mi.

thetramp üstte rape extension yazmışsınız doğrusu rope extention olucak. Sizin yazdığınızın türkçe karşılığı tecavüz extention.
5 senedir yabancı dil ingilizce olarak eğitim görüyorum yapılan sadece yazım esnasında bir harf hatası bunu bulup çıkarmanızı iyi niyetli olarak algılamak istiyorum bunu düzelttiğiniz için teşekkürler..

Oldukça saçma bir program denemeyin bence.

Özellikle biceps videosunda bazı hareketlerin formu bozuk değil mi ? Dirseğin sürekli hareket etmesi ilk etapta dikkatimi çekti.

Hareketleri de bir bütün olarak uygulamak yerine,hareket bazında programınıza dahil etmeniz daha faydalı olur.Oldukça ağır bir düzen var çünkü drop setler ve hareketlerin tamamına bakılınca.

5 senedir yabancı dil ingilizce olarak eğitim görüyorum yapılan sadece yazım esnasında bir harf hatası bunu bulup çıkarmanızı iyi niyetli olarak algılamak istiyorum bunu düzelttiğiniz için teşekkürler..
Ben hoşgörünüz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
ben pek uygulanabilir bulmadım
sanki şov kokuyor
triceps hareketleri zaten belli
amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok

Back
Yukarı