Scivation Xtend

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berbes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce başarılı mı?

• Total voters
    315
[DOUBLEPOST=1410168148][/DOUBLEPOST]
c. malate dan olabilir, ne kadar performans o kadar kullanılan kalori hesabı.
ama pek fazla birşey beklememek gerek.
Saygılarımla[DOUBLEPOST=1410168323][/DOUBLEPOST]
uzun zamandır hiç gözüme çarpmıyor, denk gelirsem bir bakkaldan alacağım.
c.malate'dan olabilir. Bugün kullandım gerçekten performans artışı yapıyor

Xtend'e muadil olarak musclemeds amino decanate kullanabilir miyiz? Ya da başka bir muadili var mıdır?
Ne kadar eksiği fazlası olur bilemem ama Hardline BCAA Matrix. Daha fazla glutamin , az da olsa whey ve diğer amino asitlerin yanında ekstra olarak taurin. Bu üründen daha fazla bir içeriğe sahip. Aynı servis sayısında 5 lira fazla yalnızca. PRE-POST work için bence ideal bir ürün. 1 haftadır falan kullanıyorum , taurin mi "ağırlık arttıracağım inadı" mı bilmiyorum ama ağırlıklarda artış vs. yaptım. Etki olarak henüz çok erken , tat olarak Scivation daha iyi gibi. Böğürtlene biraz uzak bir milletiz sanki farklı geldi bana aroması , kokusu. Ama Scivation'a göre daha yoğun. Seveni varsa böğürtlen aromasını beğenir muhtemelen.

Ek olarak tadı hakkında yapay vs. diyenler de olmuş tavsiyem soğuk su ile kullanılmasıdır. Yoğun ya da hoş gelmeyen varsa daha iyi oluyor o şekilde.

Son düzenleme:
olabilir
kıyaslanabilecek ürünler:
universal atomic 7
bsn amino-x

bu ürünlerin arasına Vpx Power Shock Amino Nitrate da eklemek mantıklı olur. Pek bilinmese bile kategorisinde baya başarılı bir ürün. Xtend'en iyide olabilir.

Merhaba ben hydrobuilder ve optimum gold whey ile birlikte kullanmayı düsünüyorum amino asit profilinden dolayı düsünceleriniz nelerdir??

Merhaba ben hydrobuilder ve optimum gold whey ile birlikte kullanmayı düsünüyorum amino asit profilinden dolayı düsünceleriniz nelerdir??
Merhaba brkucr,
bildiğim kadarıyla hydrobuilder i post workout , whey i ise gün içinde kullanacaksın. xtend in BCAA oranından dolayı pre workout olarak yarım ölçek kullanman yeterlidir.
benim fikrim ise eğer hydrobuilder i post kullanacaksan whey yerine casein almandır. iki üründe kaliteli ama elindeki iki üründe antreman sonrası daha etkin ürünler.
Saygılarımla

Dün idmandan sonra hiç bir yeme şansım olmadı ama idmanda aldığım xtend gerçekten gerekeni yapıyor ve recovery çok iyi, ne ağrı var ne yorgunluk.[DOUBLEPOST=1410418058][/DOUBLEPOST]Dün idmandan sonra hiç bir şey yeme şansım olmadı ama idmanda kullandığım Xtend gerçekten gerekeni yaptığını anladım ve recovery çok iyi, ne ağrı var ne yorgunluk.

Hydroyu ayni sekilde sizin dediginiz gibi post-workout seklinde kullanicam on gold whey alip uzerine xtend alip kombinasyon yapmayi dusundum
Merhaba brkucr,
bildiğim kadarıyla hydrobuilder i post workout , whey i ise gün içinde kullanacaksın. xtend in BCAA oranından dolayı pre workout olarak yarım ölçek kullanman yeterlidir.
benim fikrim ise eğer hydrobuilder i post kullanacaksan whey yerine casein almandır. iki üründe kaliteli ama elindeki iki üründe antreman sonrası daha etkin ürünler.
Saygılarımla
Aynen post-workout olarak kullanıcam yani diyorsunuz ki antreman sırası xtend antreman sonrası hydro yatmadan casein ?

Hydroyu ayni sekilde sizin dediginiz gibi post-workout seklinde kullanicam on gold whey alip uzerine xtend alip kombinasyon yapmayi dusundum

Aynen post-workout olarak kullanıcam yani diyorsunuz ki antreman sırası xtend antreman sonrası hydro yatmadan casein ?
Merhaba,
Aslında hydrobuilder ve gold whey biraz yakın ürünler. eğer hydro post kullancaksan whey gün içinde kullanım için biraz lüx kaçıyor. ayrıca hydro yuda gün içinde de alabilirsin. yani post diyorlar diye kanun değil. bunları düşününce casein alman daha mantıklı gibi geldi. çünkü gün içi için 2 ürünün olcak elinde. yada birini bile alsan yeterlidir. ama gece için değil bu ürünler, buyüzden casein geldi aklıma. umarım kafanı karıştırmamışımdır. senden sonra hydro ve whey i araştırdım. ikisi içinde olumlu yorumlar var.
Saygılar

Merhaba,
Aslında hydrobuilder ve gold whey biraz yakın ürünler. eğer hydro post kullancaksan whey gün içinde kullanım için biraz lüx kaçıyor. ayrıca hydro yuda gün içinde de alabilirsin. yani post diyorlar diye kanun değil. bunları düşününce casein alman daha mantıklı gibi geldi. çünkü gün içi için 2 ürünün olcak elinde. yada birini bile alsan yeterlidir. ama gece için değil bu ürünler, buyüzden casein geldi aklıma. umarım kafanı karıştırmamışımdır. senden sonra hydro ve whey i araştırdım. ikisi içinde olumlu yorumlar var.
Saygılar
Öncelikle ilgin icin cok teşekkürler aslında hydroyu hydrowhey ile kombinasyon yapmak isterdim ama malum türkiye şartları maliyeti cok yüksek oluyor öyle olunca o yuzden on whey ile yapayım dedim can ister on hydrowhey hydrobuilder xtend kombinasyonu yapmak ama işte malum..:)))

Aynen katılıyorum.. Soğuk su ve normalde karıştırdığından biraz fazla su koyduğun zaman baymıyor ve güzel bir hale geliyor.. içimi daha rahat oluyor..
Suyuda dolaptan yeni cikmis koyuyorum ama birde biraz daha fazla su koymayi deneyecem. Öneriler icin sagolun arkadaslar. Birde anrenman sirasindami iciyorsunuz siz

Back
Yukarı