Scivation Xtend ''Endurance''

Hocam bulk küründe bu supplementi kullanmamı önerirmisiniz. bide ikinci steroid kürüm için size danışıcaktım özel mesajda attım müsait bi zamanda cevaplarsanız sevinirim.
mesajın bana ulaşmadı tekrar atabilirsen yardımcı olmaya çalışırım.

Xtend elime geçti kullandim bugun tadi yoğun çok tatli artik 1 litre suya karistiracaz 500 ml ile cok yogun oluyor.
Etkisi guzel enerji artisi sagliyor diger bcaa lara kiyasla icinde extra 2-3 madde daha var

Görünen o ki, endurancenin ulkemizde satışına kısa sürede başlanılamayacak. Haftaua xtend almayı planlıyorum. Normal scivation xtend alırım artık.

Arkadaşlar bu ürün e 129 içeriyor kesinlikle almayin soya lestinide var icinde ayrica 0 seker diyolar bok gibi tatlandrıcıyı basmslar icine icilmio valla pismanm cok abd bn bildigim yasaklandi e 129 o yuzden bize kitliolar suplement siterinn sahibi çakallarda yazmio e 129 var die alinca anliosun herkeze saygılar

Arkadaşlar bu ürün e 129 içeriyor kesinlikle almayin soya lestinide var icinde ayrica 0 seker diyolar bok gibi tatlandrıcıyı basmslar icine icilmio valla pismanm cok abd bn bildigim yasaklandi e 129 o yuzden bize kitliolar suplement siterinn sahibi çakallarda yazmio e 129 var die alinca anliosun herkeze saygılar
E 129 nedir hocam acarsan

Egerki dedigin gibi e129 varsa tehlikeli olur. Weinder bcca alayim kutu zaten az kaldi.

E129: Renklendirici, sentetiktir; tatlılar, içecek ve garnitürlerde, eczacılık ve kozmetik ürünlerinde kullanılır; astım ve aspirin hassasiyeti olan insanlar için risklidir; farelerdekanser oluşturduğu saptanmıştır; çocuklar tarafından tüketilmesi tavsiye edilmiyor; Danimarka, Belçika, Fransa, Almanya, ısviçre, ısveç, Avusturya ve Norveç'te yasaklandı.

Fotosunu cekip attim istiosan kutuda koyu harflerle yazio e 129 var die bnmde dikkatmi cekti ole baktm ayrica tatlandrici miktarida cok yüksek soya lestini var ama bunlari satan sitelerin hicbrnde goremedim serefsizlik yapiolar işte bu kadar bokun yannda fiyatida yüksek haram olsun baska bse demiom

Scivatio xtend yazio aldgm sitede ana sayfada kirmizi olann beyaz kutusu fakat icerik ayni muhtemelen kutusunu degistrmslerdr 4 gun once aldm

E 129 nedir hocam acarsan
E 129 petrol bazlı renklendirici, insanlar üstünde deney yapılamadığı için sonuçları bilinemiyor, farelerde yüksek dozları kanser yapıyor.
Amerika'da yasak falan değil, şekerlemelerden, domteslere, saltalığa bile enjekte ediliyor, renkleri çok canlı gösteriyor.
Böyle rahat adamlar tam tersi istikamette karar alarak vakti zamanında "prop 65" diye bir yasa çıkarmışlar.
Bu tür maddeler içeren herhangi bir ürüne bu yasa çerçevesinde "kanser uyarısı" yazmak zorunda bırakıyorlar. Xtend alan bilir, direkt yazar arkasında.

Hardline gibi basit bir firma bile organik renklendirici ( bazı ürünlerinde) kullanabiliyorken, koca Amerikan firmaları bütün riski alıp koca "kanser uyarısı" yazarak bu tarz zararlı ürünleri nasıl kullanıp piyasada kalabiliyorlar. Kalmayı geçtim kazanç üstüne kazanç.

Ha bu arada California dışında üretim yaparsanız, o uyarıyı yazmanıza gerek kalmıyor. Çünkü yasa eyalet yasası :) Mesela musclemeds'in ürünlerinde de E129 var, ama kanser uyarısı yoktur.

Back
Yukarı