Savaş Cebeci Bulk

Savaş Cebeci'nin bulking beslenme ve antrenman programını uygulayan var mı? Ben baktım çok güzel ve detaylı beslenme/antrenman programına benziyor uygulamaya da başladım. Kilom 75 Boy 1.77 civarı formum fotoğrafda mevcut. Karın kası çalışmaya hiç başlamadım daha omuz ve üst göğüs tarafları eksik doldurmaya çalışıyorum 80 olup karın bölgesini kurutmayı düşünüyorum.

Ama Savaş Cebeci'nin paylaştığı bulking beslenmede Günde 600 gram(pişmemiş) tavuk, balık, kırmızı et vs. ve 780 gram(pişmiş) beyaz pirinç var. Sabahları da 6 yumurta 80 gram yulaf ezmesi var. Antrenman sonrası da Bcaa ve Protein Shake içiyorum. Sizce protein fazla mı geliyor?

Video linki ;

Eklentiler

• asdfsdfas.jpg
    asdfsdfas.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 7.711
  • xxxxx.jpg
    xxxxx.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 1.094
aynısını bende yapıyorum bu program baya iyi yaza düşürücem biraz tabi oranları sende şimdi öyle yap hatta arttır artırabildigin kadar yaza kademeli olarak düşrüürsün

aynısını bende yapıyorum bu program baya iyi yaza düşürücem biraz tabi oranları sende şimdi öyle yap hatta arttır artırabildigin kadar yaza kademeli olarak düşrüürsün
Boy ve kilo kaç? Ben sanki hafiften dolduğumu hissediyorum belki pumpdan da olabilir ama karın bölgesi için hiç kardıyo yapmıyorum. Yapmalı mıyım acaba

1.83 75 kiloyum haftada 1 2 kere hafif kardiyo yapıyorum bende gerçi 80e çıkmaya calısıyorum kilo ama kalp saglıgı ıcınde kardıyo lazım

beslenme programının çok önemli bir program olduğunu düşünmüyorum kendi vücudunun durumuna göre kendin beslenmeni yaparsın zaten
ancak savaş cebeci 8x5/6 sistemi etkili bir antreman sistemidir daha önce 2 defa uyguladım
programı daha sonra kendime göre modifiye ettim ve normal halinden çok daha etkili bir seviyeye getirmiştim

beslenme programının çok önemli bir program olduğunu düşünmüyorum kendi vücudunun durumuna göre kendin beslenmeni yaparsın zaten
ancak savaş cebeci 8x5/6 sistemi etkili bir antreman sistemidir daha önce 2 defa uyguladım
programı daha sonra kendime göre modifiye ettim ve normal halinden çok daha etkili bir seviyeye getirmiştim
nedendir bilmem kalçam büyüyor büyüme dönemlerinde. Yağlanıyor sanırım. 75 kiloyum 80 de olmak istiyorum ama kalça da büyüyor. Kalçadaki ve göbekteki yağları eritip nasıl büyüyebilirim? Sırt kol göğüs omuz define ama tek sıkıntı kalça ve göbek yağlı

nedendir bilmem kalçam büyüyor büyüme dönemlerinde. Yağlanıyor sanırım. 75 kiloyum 80 de olmak istiyorum ama kalça da büyüyor. Kalçadaki ve göbekteki yağları eritip nasıl büyüyebilirim? Sırt kol göğüs omuz define ama tek sıkıntı kalça ve göbek yağlı
bu sebepten ötürü her beslenme programı herkes için uygun değildir
kişi vardır ne yerse yesin hiç yağlanmaz kişi vardır çok az yesede düşük kalori alsada yağlanabilir
o açıdan dışardan bir beslenme programını alıp asla uygulamayın,kendi vücudunuzun durumuna göre kendiniz belirlemelisiniz
benimde vücudum seninkine yakın veya aynı bu sebeple dışarda dolaşan bilimsel dayanağı olmayan hatta yeni çıkan bilimsel veriler doğrultusunda yalan olduğu bile kanıtlanan beslenme stillerini örnek almayın
örnek ; vücut ağırlığının 2 katı protein yalanı gibi
tavsiye edebileceğim şey ister bulk yap ister definasyon yap kardiyoları programının aralarına bir yerlere sıkıştır
özellikle patlayıcı kardiyolar o yağları yakmada daha etkili olduğu gözlemlenmiştir

bu sebepten ötürü her beslenme programı herkes için uygun değildir
kişi vardır ne yerse yesin hiç yağlanmaz kişi vardır çok az yesede düşük kalori alsada yağlanabilir
o açıdan dışardan bir beslenme programını alıp asla uygulamayın,kendi vücudunuzun durumuna göre kendiniz belirlemelisiniz
benimde vücudum seninkine yakın veya aynı bu sebeple dışarda dolaşan bilimsel dayanağı olmayan hatta yeni çıkan bilimsel veriler doğrultusunda yalan olduğu bile kanıtlanan beslenme stillerini örnek almayın
örnek ; vücut ağırlığının 2 katı protein yalanı gibi
tavsiye edebileceğim şey ister bulk yap ister definasyon yap kardiyoları programının aralarına bir yerlere sıkıştır
özellikle patlayıcı kardiyolar o yağları yakmada daha etkili olduğu gözlemlenmiştir
Zor gelişiyorum özellikle omuz ve üst göğüs kısımları. Konu başlığında bakabilirsin fotoğraflarıma. Sence kaç gün kardiyo yapmalıyım? 75'im şuan 80 kiloya temiz olarak çıkmak istiyorum

antreman yaptıktan hemen sonra 20 dk tempolu koşu + yürüyüş yapabilirsin
eğer yapabilirsen en etkilisi "focus t25" antremanları olur ben evdeyken yapıyordum zor eriyen yağlara faydası var
vücut alışık olmadığı hareketlerle devamlı stres altında kaldığı için ( özellikle core bölgesi ) koşunun yarattığı etkiden daha fazla faydası var
25 dk süren patlayıcı bir kardiyo antremanı çok etkili ama yapması gerçekten işkence
bunu haftada 2 defa yapsan yeterli olur
https://rutube.ru/video/ad008eaae0ed6831e0a1881ad94efe97/

Back
Yukarı