fotoğrafı şu an çekemem çünkü hoşuma gitmiyo gerçekten :d yağ tabakası değil çünkü göbeğimde 1 cm lik aşşağı sarkan deri var bunu geçeimrnin yolları kesin vardır ama neler ?Moralini motivasyonunuzu bozmak istemem ancak, yapilabilecek hicbir sey yok. Belki sarkiklik dediginiz yag tabakasidir ben de hep sarkiklik sanardim. Bir fotograf atsaniz daha yardimci olabiliriz bence.![]()
;c tamam,sarkık göbeğimde var ama 1 cm falan olsada hoşuma gitmiyo çünkü kas yaparsam bile sarkık belli olacakmış gibi hissediyorum ama tavsiyeni dikkate alıyorum teşekkürlerDerinin kendini toplaması diye bir şey söz konusu değil. Genetik olarak bazı insanlar sarkmaya daha müsaittir, bazıları 20-30 kilo verse de çok az sarkar. Yapabileceğin tek şey daha fazla kas yaparak sarkan derinin altını doldurup, derin gerginmiş izlenimi vermek. Tabi tam olarak hangi bölgeden bahsettiğini bilmediğim için afaki konuşuyorum. Ama göbeğin sarktıysa onun için yapabileceğin bir şey yok, bedeninle barışık olman ve kendini olduğun gibi kabullenmen lazım
Derinin kendini toplaması diye bir şey söz konusu değil.
Deri esnektir. Kilo korunursa kısmi bir toparlanma olacaktır. Aşırı sarkmalarda bunun bir etkisi olmaz tabii ki.
tamam sağolunGoogle'a flabby skin yazıp bir aratın lütfen, bu kadar insan beklesin o zaman derim geri toplanacak diye. O anlamda dedim deri kendini toplamaz diye, yoksa tabiki esnektir, kadınlar nasıl hamile kalınca kocaman oluyor karınları, sonra hop diye eski haline geliyor.
Google'a flabby skin yazıp bir aratın lütfen, bu kadar insan beklesin o zaman derim geri toplanacak diye. O anlamda dedim deri kendini toplamaz diye, yoksa tabiki esnektir, kadınlar nasıl hamile kalınca kocaman oluyor karınları, sonra hop diye eski haline geliyor.