sarkan deri

hurkanyy

Üye
6ay önce 84 kiloydum çeşitli dietler ve antremanlar ile şu an karın kası inşaat ettim ve 63 kiloya düştüm ama karnımdaki sarkık deri yüzünden karın kaslarım belli olmuyor. Sarkık deriden nasıl kurtulunur ?[DOUBLEPOST=1421261531][/DOUBLEPOST]Ayrıca boyum 1.70

Moralini motivasyonunuzu bozmak istemem ancak, yapilabilecek hicbir sey yok. Belki sarkiklik dediginiz yag tabakasidir ben de hep sarkiklik sanardim. Bir fotograf atsaniz daha yardimci olabiliriz bence.:)

Moralini motivasyonunuzu bozmak istemem ancak, yapilabilecek hicbir sey yok. Belki sarkiklik dediginiz yag tabakasidir ben de hep sarkiklik sanardim. Bir fotograf atsaniz daha yardimci olabiliriz bence.:)
fotoğrafı şu an çekemem çünkü hoşuma gitmiyo gerçekten :d yağ tabakası değil çünkü göbeğimde 1 cm lik aşşağı sarkan deri var bunu geçeimrnin yolları kesin vardır ama neler ? :D lanet olsun 21 kilo vermek bi dertti şimdi 2. dertle uğraş :D

Kilonu koru. Yani yağlanma. Derin zamanla kendini toplar. Bölge kaslarını geliştirmeye çalış bu arada. Eğer sarkan deri çok fazlaysa bunlar da yeterli olmayabilir. Bu durumda tek çözüm estetik operasyon. Ama buna gerek kalacağını sanmıyorum.

Derinin kendini toplaması diye bir şey söz konusu değil. Genetik olarak bazı insanlar sarkmaya daha müsaittir, bazıları 20-30 kilo verse de çok az sarkar. Yapabileceğin tek şey daha fazla kas yaparak sarkan derinin altını doldurup, derin gerginmiş izlenimi vermek. Tabi tam olarak hangi bölgeden bahsettiğini bilmediğim için afaki konuşuyorum. Ama göbeğin sarktıysa onun için yapabileceğin bir şey yok, bedeninle barışık olman ve kendini olduğun gibi kabullenmen lazım

Derinin kendini toplaması diye bir şey söz konusu değil. Genetik olarak bazı insanlar sarkmaya daha müsaittir, bazıları 20-30 kilo verse de çok az sarkar. Yapabileceğin tek şey daha fazla kas yaparak sarkan derinin altını doldurup, derin gerginmiş izlenimi vermek. Tabi tam olarak hangi bölgeden bahsettiğini bilmediğim için afaki konuşuyorum. Ama göbeğin sarktıysa onun için yapabileceğin bir şey yok, bedeninle barışık olman ve kendini olduğun gibi kabullenmen lazım
;c tamam,sarkık göbeğimde var ama 1 cm falan olsada hoşuma gitmiyo çünkü kas yaparsam bile sarkık belli olacakmış gibi hissediyorum ama tavsiyeni dikkate alıyorum teşekkürler

Deri esnektir. Kilo korunursa kısmi bir toparlanma olacaktır. Aşırı sarkmalarda bunun bir etkisi olmaz tabii ki.
Derinin kendini toplaması diye bir şey söz konusu değil.

Deri esnektir. Kilo korunursa kısmi bir toparlanma olacaktır. Aşırı sarkmalarda bunun bir etkisi olmaz tabii ki.

Google'a flabby skin yazıp bir aratın lütfen, bu kadar insan beklesin o zaman derim geri toplanacak diye. O anlamda dedim deri kendini toplamaz diye, yoksa tabiki esnektir, kadınlar nasıl hamile kalınca kocaman oluyor karınları, sonra hop diye eski haline geliyor.

Google'a flabby skin yazıp bir aratın lütfen, bu kadar insan beklesin o zaman derim geri toplanacak diye. O anlamda dedim deri kendini toplamaz diye, yoksa tabiki esnektir, kadınlar nasıl hamile kalınca kocaman oluyor karınları, sonra hop diye eski haline geliyor.
tamam sağolun :D

İnsanlar derim toplanacak diye beklesin diye bir şey yazmadım. Kısa ve net yazıyorum. Kısmi toparlanma olur ama eğer sarkma çok fazla ise cerrahi müdahale gerekir.

Back
Yukarı