Sanki çok genişliyorum [Resimli]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar 18 yaşındayım 4 aydır salona gidiyorum ilk tavuk göğsü pilav falan yedim sonra bütçe biraz zorlandı ara verdim devam ettim spora herşey iyi gidiyor fakat sanki genişliyorum yani ağır bbci gibi oluyorum belki kilomdan 170 boy 62 kilo yani ben fit bir görünüm istiyorum ince bel vs. resim aşşağıda biraz eski parmağım kırıldı 1 ay ara verdim biraz formdan düştüm göbek saldım yani sıkıntım alt göbek çok var ozaman biraz azdı şimdi 1 ay ara verdim çoğaldı önerileriniz neler yani amacım fit ve kas ağır bbci olmak değil.
ydbqv0.jpg

YPz6RD.jpg

Evet ya arkadaşlar dalga geçmeyin yani vücudum o tipte geniş bunu nasıl düzeltebilirim onu soruyorum kaslıyım falan demedim

Geniş felan değilsin kardeşim , sana öyle geliyor muhtemelen.Fakat genede fit bir vücut istiyorsan eğer , beslenmene dikkat et , kaliteli yağlar tüket , bol protein
Beslenmen oturttuktan sonrada , antremanın " az ağırlık çok tekrar " üzerine olsun.Kardiyonu ihmal etme , fit vücut için bunları yapman şart.

Dediğim gibi , çok takılma genişlememişsin , vücut yapın gayet normal.

Azimle çalışarak istediğin vücuda sahip olabilirsin.Allah yardımcın olsun

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı