Salonunuzu Tanıtın!

Sarc4stic,

Champion Spor Salonu'nun fotoğraflarını göndermişsin...Ben de oraya gelmeyi düşünüyorum..Şu anda Kozyatağı Gymist'te çalışıyorum ancak hiç memnun değilim...Özellikle hocaların ilgiziliği ve bilgisizliğinden...

Salon hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim..Hocanızın isim yapmış bir şahıs olduğunu biliyorum..İlgi derecesi nedir? Öğrencilerini takip edebiliyor mu?

Üyelik aidatı gibi konuları geldiğim zaman görüşürüm zaten...Yalnızca ortam hakkında görüşlerini yazarsan sevinirim,

Saygılar...

msbekil dedi:
Sarc4stic,

Champion Spor Salonu'nun fotoğraflarını göndermişsin...Ben de oraya gelmeyi düşünüyorum..Şu anda Kozyatağı Gymist'te çalışıyorum ancak hiç memnun değilim...Özellikle hocaların ilgiziliği ve bilgisizliğinden...

Salon hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim..Hocanızın isim yapmış bir şahıs olduğunu biliyorum..İlgi derecesi nedir? Öğrencilerini takip edebiliyor mu?

Üyelik aidatı gibi konuları geldiğim zaman görüşürüm zaten...Yalnızca ortam hakkında görüşlerini yazarsan sevinirim,

Saygılar...

Salon resimlerden de anlaşıldığı gibi gayet profesyonel. Aletler yeni, ağırlık bol. Fiziki olarak bir kusur yok yani. Hocalara gelirsek, ben sabah gidiyordum, o saatte 2 erkek 1 tanede bayan hoca vardı(Kaya hocayı saymıyorum). Kaya hocada hep salonda olur ama daha çok salon işleri ile ilgilenir. Gayet mütevazı bir insandır, hocam bu hareketi anlamadım derseniz sizle aletin yanında kadar gelip şahsen gösterir. Ama genelde masa başında veya motorun yanında olur. Diğer hocalar salonda dolaşır, onlara her zaman soru sorabilirsiniz. Bir süre sonra samimiyeti ilerletince artık arkadaş gibi oluyorsunuz, kişisel konuları konuşabiliyorsunuz. Bence salonun tek köyü yanı(eğer kötü olarak algılarsanız) çok profesyonel bir yer. Yani gereğinden biraz fazla. Biraz ruhsuz gibi. Bence tek eksiği o, o da neden kaynaklanıyor bilmiyorum. Belki dizayn, salon renkleri vs... Aletler yeni, hocalar iyi ama biraz ruhsuz... Yorum size kalmış. Gelince daha iyi anlarsınız. Tabii bu sizinde öyle bulacağınız anlamına gelmiyor, bu benim fikrim, ve bence bu civardaki en iyi salon. Tekrar oraya başlamayı düşünüyorum.

Evet bir hafta kadar önce arkadaşımla salonu dolaşmaya gittik..Kaya Bey'le konuştuk bir süre..Ekim başında bütün aletler yenilenmiş bir şekilde hizmete gireceklerini söyledi...Ki eski aletler bile yeni duruyordu aslında:) Ortam hakkında söylediklerinize kısa gözlemim doğrultusunda katılıyorum...Salonu dolaşırken herkes kendi halinde çalışıyordu...Adeta çıt çıkmıyordu kimseden.. Ama ben partnerimle çalışacağım için problem değil..Kısmetse yarın akşam Champion'daki ilk günüm olacak...Hayırlısı:)

Ankara değil Türkiyede Akif Kamayı tanımayan eski sporcu yoktur.Bundan yıllar önce tuluğ topa ile aralarında geçen bir tartışma esnasında soyunma odasında Akif hoca tek tokat darbesi ile tuluğ hocayı yere devirmişti.bu olay o senelerde çok sükse yapmıştı.tuluğ o sıralar türkiye şampiyonuydu.Akif hoca kuvvet olarak inanılmaz seviyede idi son hatırladıgımda.

msbekil dedi:
Evet bir hafta kadar önce arkadaşımla salonu dolaşmaya gittik..Kaya Bey'le konuştuk bir süre..Ekim başında bütün aletler yenilenmiş bir şekilde hizmete gireceklerini söyledi...Ki eski aletler bile yeni duruyordu aslında:) Ortam hakkında söylediklerinize kısa gözlemim doğrultusunda katılıyorum...Salonu dolaşırken herkes kendi halinde çalışıyordu...Adeta çıt çıkmıyordu kimseden.. Ama ben partnerimle çalışacağım için problem değil..Kısmetse yarın akşam Champion'daki ilk günüm olacak...Hayırlısı:)

zaten kaya hoca bunu yaratabilmek icin buyuk boyda ki dumbelllari kaldirdi :)

blitz gecen gittim baktim eurogym e cok kohne,hic yenilik yapmamislar salon adeta dokuluyor...

saydam dedi:
blitz gecen gittim baktim eurogym e cok kohne,hic yenilik yapmamislar salon adeta dokuluyor...

Haklısın, aletlerin yenilenmediği doğru ama dumbbellar olsun, diğer serbest ağırlıklar olsun hepsi sağlam ve tatmin edici; aletlerle pek çalışmadığım için ben gayet tatmin oluyorum.

5-6 sene önce spor salonu araştırırken EuroGym semtin en gözde ve en pahalı salonuydu.. Öğrenci harçlığımla gitmeye gücüm yetmemişti...Demek popüleritesi düşmüş bu aralar..

Arkadaşlar; Ankara'da olanlar için korkmaz şimşek spor merkezini tavsiye ederim. Bu merkez çok büyük bir alana sahip değil fakat hocalarıyla ve eğitimiyle gayet ii noktada.
Bir ayrıntı olarak (Merkezde 5 özel kuvvet üye var ve bb hocası eski bir komando)
Ayrıntılara http://www.korkmazsimsek.net/ buradan ulaşılabilir...
Saygılar.

aydogantr79 dedi:
üstad bildiğim kadarıyla orada sadece uzakdoğu sporlarıyla uğraşılıor. o da korkmaz şimşek hoca.
O salonun genel tanıtımı wing tzun gibi dövüş sanatları üzerine. Doğrudur. Zaten korkmaz hoca kendisi bir ''sifu''. Fakat Serkan Uluışık - Sönmez Şimşek... gibi hocalar da bb üzerine hocalık yapıyorlar. Yanlış anlaşılmak da istemem (hiç bir ŞEY in reklamını yapmam) ama Serkan hoca bayağı sağlam sanırım...
Saygılar.

LİDER SPOR MERKEZİ / TRABZON

Benim gittiğim salonda Lider Spor Merkezi. Çok temiz ferah bir ortamı var. Bayanlar, fitness bölümleri yok tam bir vücut geliştirme salonu. Aylık 35 YTL(Duş, dolap dahil).

PIC_0010.jpg

PIC_0009.jpg

PIC_0008.jpg

PIC_0007.jpg

PIC_0006.jpg

PIC_0005.jpg

PIC_0004.jpg

PIC_0003.jpg

PIC_0002.jpg

PIC_0001.jpg

Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal sk.(Şehir Klubü Arası) Yoloğlu İşhanı
0 462 321 35 00

yeni bir başlangıç

Arkadaşlar yıllardır ankarada spor yapıyorum bu spora bilginde başladım sonra uzun süre s-m ( isim vermek istemiyorum özellikle salonu kötülediğim düşünülsün istemem) devam ettim s-m i coğumuz bilir ankaranın merkezinde bulunan bir salondur ama hızla aşşağı grafik çizmekteydi şimdi hemen karşısına bir salon açama hazırlığı içinde olduğumuz DELOS HEALTH CLUB açılırsa ANKARA NIN EN GÜZEL SALONU olacağına inanıyorum cünkü salonun hertarafı cam ve orman manzaralı acaip bir şey ankaralı arkadaşları mutlaka bu salona bekliyoruz salon açıldığında yapım aşamalarını da içeren tüm görüntüleri siteye göndereceğim

İstabul-Bahçelievlerde tavsiye edebilceğiniz bi yer varmı? Haznedarda oturuyorum. Buraya yakın olursa iyi olur. Bahçelievlerde baya varda baya kaliteli yerler ben daha mütevazi bi yer istiyorum :D

odnamok sizin salonun yerlerinin tahta olmaso sorun olmuyormu agirliklarla calisirken mesala dambelleri yere felan birakirken
ki gucun kalmadigin sertce bile birakabilrsin(mesala ben :D )

izzet dedi:
odnamok sizin salonun yerlerinin tahta olmaso sorun olmuyormu agirliklarla calisirken mesala dambelleri yere felan birakirken
ki gucun kalmadigin sertce bile birakabilrsin(mesala ben :D )

İzzet yerler tahta değil, muşamba serilmiş :) altı taş; ama yine de dambıllar ve barları yere atamıyoruz yavaşça bırakıyoruz. Dün salondaki son idmanımdı zaten artık Ankara'da idmanlara devam etmek zorundayım. :cry:

Benim yasadigim sehirde oyle luks kalite(aletler mekan hizmet acisindan) salonlar yok. Yalniz gittigim yerde insanlar kaliteli aletlerde iyi sayilir.Arada kirolarinda geldigi oluyo ama genelinde insan kalitesi yuksek bir salon.

Back
Yukarı