Salonlarda görmek istemediğimiz davranışlar ve şahıslar

Bunların davranış olduğunu düşünmüyorum, kim kaç kg ile istiyorsa çalışır ağırlıkları fazla alıkoymayacak şekilde. Sen fitnesstan yanasın ağır, iri vücut sevmiyosun diye o kişilere bu türlü hitap etmen doğru değil.

Bunun iri vücut sevmemek ile alakası yok. İri vücut için çalışmak başka şey,
bilinçsizce yapılan antremanlar ve beslenme hataları yüzünden ispanyol kalçalarına ve men tits'e sahip olmak başka şey. Ve buna rağmen yaptığının doğruluğunda ısrar edip, salonun ağasıymışçasına kasım kasım gezip, böğürerek o geniş kalçalar ile daha çok squat basıp, kalça genişletmekte ısrar etmek başka şey.

İri vücut isteyenlere bir lafım yok. Tabiki herkes istediği ağırlığı basar.

Belki bütün salonlarda yoktur ama mesele bizim salonda hocalar kendi getirdiği supplementleri satmak için söylemedikleri laf kalmıyor.Görende Fitness hocası değil.Markanın satış elemanı sanar.Çok uyuz oluyorum.Her yeni gelene o dandik malları satmaya hatta normal den daha pahalı fiyata satmaya çalışırlar..

Belki bütün salonlarda yoktur ama mesele bizim salonda hocalar kendi getirdiği supplementleri satmak için söylemedikleri laf kalmıyor.Görende Fitness hocası değil.Markanın satış elemanı sanar.Çok uyuz oluyorum.Her yeni gelene o dandik malları satmaya hatta normal den daha pahalı fiyata satmaya çalışırlar..

aynı seylerı yasıorum perfect nutrıtıon mudur nedır satmaya calısıyorlar bıde twınlabe optımuma sarıyorlar ıcınde ne oldugu bellı degıl dıye,şaka gibi

ben bunların cogunu salonda görmek istiyorum bazen gülmek de lazım onlarsız zor oluyor...(tabi calısmamı etkilemıyecek düzeyde olursa daha cok salonda degilde evde aklıma gelince gülüyorum :) beni salona baglıyorlar)
daha cok görmek istemedigim beni gözleriyle rahatsız edenler durmadan bana bakanlar..bir de yaptıgım haraketin hangi bölgeyi çalıstırdıgını daha bilmeden gelip de bana çalısma bölgeme ters bir haraket yapmamı istemesi ve her seyi biliyormus gibi konusması(genelde salondaki hocam böyle yapıyordu :), evde çalısmama neden olmustu:))

-Çalıştığım ağırlığı set arasında bana sormadan alıp götürenler.
-Makinanın başında oturup her 20'şer dakikada 1 set giren çömezler.
-Antrenman yapmayı bırakıp sehpada oturarak beni izleyenler.
-Hocam bi kolunu sıksana bakayım diyenler.
-3,4 kişilik gruplar halinde gelip salonu kahve ortamına çevirenler.
-Soyunma odasında protein içerken gelip ne içiyorsun diyenler.
-Çok irisin yaşlanınca bu kadar kilo zararlı değilmi diyenler.(2 ay sonra kendi gibi bırakcaz sanıyor galiba bu sporu)
-Yazlıkcılar
-Tanımadığım kişilerin gelip 40 yıllık dostum'muş gibi ''Senle beraber manyak kız götürürüz akşamları napıyon nerelerde takılıyon?'' yakınlık kurmaya çalışanlar.
-10 kilo ağırlık kaldırıp sanki boks maçındaymış gibi nefes verişlerde ses çıkaranlar.

Benim aklıma gelenler bunlar.Allah yardımcımız olsun.

çaLıştığı agırLıkLarı yerLerine bırakmayan üşengeç popoLar!
set araLarında Lafa tutan dittiri düttürü arkadaşLar..

sadece bir merhaba bir kolay gelsin kadar tanışıklıgın olan insanın yüklenme döneminde bir kasa 4 ayrı hareket 4 set pramit girerken 4.harekette 4 sette gelip bu ne kadar az demesi yanında ki maymunlarla gelip ben 40 kg giriyorum demesi ben manav gibisiniz ağırlık uzmanları demem ve aynı adamın ekürisiyle geze dolaşa hiç terlemeden 2-3 saat salonda dolaşması biraz aynalara bakmaları biraz sohbet bir kasa 1-2 hareket yapmaları doğruz düzgün antreman yaptıklarının görülmemesi

*Tam konsantre olmuş bir şekilde çalışırken, bu kadar ağır çalışmak gereksiz deyip asabımı bozanlar!!!
*Hap alıp şişiyonuz sonra hava atıyonuz diyenler!!
*Sık bi pazunu bakayım deyip,sonra bu ne ya ben senin kadar çalışassamm...diyen dallamalar
*antreman sonrası supplementimi içerken mal mal bakanlar..."içimden ne var allahın öküzü demek geliyor :)"

beraber çalışmak isteyenlerede sinir oluyorum yok desen bir türlü beraber çalışsan bir acayip kısacası herşeyden nefret ediyorum :D

ya arkadaşlar takım elbiseli çalışılırmı diyosunuz inanın ağzında sigara ile bench pres yapan kunduralı gömlekli arkadaşlar gördüm inanın bana hatırladıkça hala gülüyorum orası nerdemi doğuda bir il isim vermeyim...

yazdıklarınıza göz attım ancak 2 yıldır devam ettiğim halde,bizim spor salonunda başıma hiç böyle şeyler gelmedi..kimse kimseye karışmaz ,boş öğüt vermez falan :) sanırım şanslıyım o konuda

2 yıl çalıştığım salondan askerlik sonrası ayrılıp yeni bir salona başladım ve eski salonu arıyorum. Önceki salon benim spora başladığım salondu ve cılız halimle acemice spor yaptığım salon olmasına rağmen karışanım edenim yoktu.

Askerden bu spordan kazandıklarımın yaklaşık %70'ini yitirmiş olarak döndüm ve yeni salonda bana spora yeni başlamış acemi gözüyle bakan gerizekalılar sinirimi bozmaya başladı. Eski salonda kalıbıma göre yüksek kiloyla çalışırdım hep ve gören herkes hayret ederdi. Burda da eskisi kadar olmasa da yavaştan yüksek kilolarla çalışmaya başlamamla tepki almam bir oldu.

dumbell lunge yapıyorum 15kg ile,
"o sana yüksek değil mi zarar verirsin düşük çalış biraz."

deadlift yaparım (diz kırmadan olan şeklini)
"belini sakatlayacaksın öyle değil o hareket"

ya sabır...

adama diyorum ben de biliyorum 2 sene yaptım bu işi, hala konuşup duruyor, sırf belki iyi niyetlidir diye sesimi çıkarmıyorum ama sabrın da bir sonu var. Kas hafızası sayesinde 2 aya eski halime döndüğümde ne tepki verecek merak ediyorum.

Özetlemek gerekirse, azıcık bir vücut yaptı diye kendini herkesten üstün görüp hocalık taslayanlara uyuz oluyorum.

** 2 hareket yaptıktan sonra aynada ''hangi kaslarının geliştiğini görmek için'' vücudunu inceleyen seçmece tipler..

** Yaşı ufak olmasına ve vücudunda doğru dürüst et ve kıl bile olmamasına rağmen,gelip salonda kendince birşeyler saçmalayan ve önüne gelene ''abi'' diye başlayan cümleler ile sonu gelmez sorular soran ergen fırlamalar..

** Duşta ve soyunma odasında kaslarını sıkarak yürüyenler

** Salonda her an birine saldıracakmış triplerinde çatık kaşlarla yürüyen ve kimseye selam,sabah vermeyen orjinaller

** Gelir gelmez hormon,supplement muhabbeti yapanlar

** ''Bizim bir abi var'' şeklinde başlayan ve gerisini hayal mahsülündeki fantezilerle örürülü palavralarla tamamlayan yalancılar

** Soyunma odasında saç baş jöleleyip,fön çeken ve vücut geliştirme salonunu ''Kadın kuaförüne'' çeviren tipler

** İçeride donla,boxer ile, havlu ile dolaşıp vücut geliştirme salonunu erkekler hamamına çeviren tipler

** Antreman arasında ve sonrasında susayıp coca-cola ve fanta gibi yapay ve zararlı içecekleri içip ''bu spora ne kadar fransız olduklarını'' herkese ilan eden tipler

** Çalışırken cep telefonunu yanına alan ve cep telefonu hiç susmayan tipler

** Ortada henüz kas ve vücut namına hiçbirşey yokken boy boy fotoğraflarını ve videolarını çeken tipler

** Vücut geliştirme sporundaki kelimelerin türkçe karşılıkları varken, ısrarla ingilizce terimler kullanarak, bilgili olduğunu ispatlamaya çalışanlar

** Sesli şekilde gülenler ve bağırarak konuşanlar

** Defalarca cevap verilmesine rağmen ''abi vücut geliştirme boy uzamasını engeller mi'' sorusunu soran çoluk çocuk tayfası

** Öndeki aynadan salondaki diğer çalışanları inceleyenler

Bu liste böyle uzar gider..............

Son düzenleyen: Moderatör:
Unutmadan eklemek istiyorum ki şöyle tipler de vardır burda hiç lafı geçmemiş:
-Barbell press to the neck veya military press gibi nizami yapılması gereken omuz hareketlerini yaparken aynayla arana geçen dallamalar!!
Geçen bir tanesini uyardım..

Bildiğiniz gri kolsuz atlet giyip kısacık boyuyla aynadan kendini seyreden bi tip var salonda.. Deli oluyorum.

Adam dinlenirken ben girsem olurmu soğumiyim diyorum, beklemen lazim tak çıkar olmuyor diyor..

Spor salonunda ciddi bir kilo basip konsantre olmaya çalişirken gelipte sinirimi bozup göbeğin cikmiş diyen embesiller.. Kaldiki diyet dönemindeyken böyle şakalar yapan kişiler.

Hocalarin sürekli bayanlar ile ilgilenmesi , bir bayan geldiği zaman sanki ilk defa görüyormuşcasına aynadan insanlarin kesmesi.. Birakin herkes dalgasina baksin ya

-Abi kaç yıldır yapıyosun sorusunu soranlardan nefret ediyorum....
-senin kaldırdıgın agırlıgı hesaplamaya çalışanlardan
-Bi keresinde elimde dambıllarla yana açış çalışıyorum biri geldi dambıllar lazım mı abi diye sordu.. Set orada bitti...

-Abi kaç yıldır yapıyosun sorusunu soranlardan nefret ediyorum....
-senin kaldırdıgın agırlıgı hesaplamaya çalışanlardan
-Bi keresinde elimde dambıllarla yana açış çalışıyorum biri geldi dambıllar lazım mı abi diye sordu.. Set orada bitti...

e yuh artık :D ballkick

Back
Yukarı