kararlıysan olur tabi çok doğru hele ki mart ayı ile haziran ayı arasında bende gitmek istemiyorum salona çok gereksiz insan olması yanında gelip birde saçma sapan sorular sorup tip tip bakmaları rahatsız ediyor insanıSalonda sıkıntı oluyor aylık 240 sadece salon için gidiyor onun yerine bu fiyata agırlık setleri var barlar flan hepsi bulunuyor onları alıp evde de antrenman yaparım diye planlamıştım yer sıkıntısı flan da yok dükkan boş orada antrenmanları yaparım sıkılıcagımı sanmıyorum vucut için kararlıyım bide salona gitmem akşam saat 6 7 civarını bulur belkide 8 9 çünki salon bize bayaa bi uzak sıkılan sallondada sıkılıyor gereksiz bissürü insan var
baya pahalıymış salon, alternatif varsa bakmaya çalışSalonda sıkıntı oluyor aylık 240 sadece salon için gidiyor onun yerine bu fiyata agırlık setleri var barlar flan hepsi bulunuyor onları alıp evde de antrenman yaparım diye planlamıştım yer sıkıntısı flan da yok dükkan boş orada antrenmanları yaparım sıkılıcagımı sanmıyorum vucut için kararlıyım bide salona gitmem akşam saat 6 7 civarını bulur belkide 8 9 çünki salon bize bayaa bi uzak sıkılan sallondada sıkılıyor gereksiz bissürü insan var
Aynen salon fiyatıları malum sauna flan yok gidecegim salonun 16 tane yeri varmış öyle bişey diyordu antronörler ögrenci kampanyası var şimdi 300 tl 6 ay normal fiyat 180 tl aylık aslında fiyatlar baya şişirme de yapılacak bişey yok arkadşa gidiyordu oraya diyor adam baya kilolu antronör grainer öneriyormuş gelen her üyeye ilk başta ilaç yazalımmı flan diyorlarmış yani adamlar paya paya para için ugraşıyorlar ama gidenler iyi sonuç alıyor haklarını yiyemem şimdi suplement flan kullanmadan 1 yıl antrenman yapıp 40 cm biceps 36 cm bilek yapmayı hedefliyorum olurmu bilmem beslenmeyi baya iyi şekilde hazırladım şu yaz tatili bitsin öyle gidicem şimdi hiç çekilmiyor liseliler doluyor salonlara gereksiz sohbetler kendinden zayıflara tip tip bakmalar flan