kimseyle muhattap olmayan kendini birşey zanneden tipleride eklemek lazım![]()
şöyleki bu arkadaşların egosundan adım atılcak yer kalmıyor salonda, kendileri mr. olimpia'ya hazırlanıyormuş edasıyla yeni yetmelere göz ucuyla küçümseyerek bakan, ben kimseyle konuşmam sadece sporuma bakarım havasıyla kendini birşey zanneden tipleride eklemek lazım diyorum, bu alaka işteNe alaka ?
şöyleki bu arkadaşların egosundan adım atılcak yer kalmıyor salonda, kendileri mr. olimpia'ya hazırlanıyormuş edasıyla yeni yetmelere göz ucuyla küçümseyerek bakan, ben kimseyle konuşmam sadece sporuma bakarım havasıyla kendini birşey zanneden tipleride eklemek lazım diyorum, bu alaka işte
kimseyle konuşmadan sporunu yaparsında sanki bu salonun efendisi benim edalarıyla yapmazsın sporunu, böyle tipleri çok görüyorum en az 2 senedir salonda oluyorlar genelde yeni gelen tiplere böyle tuhaf tuhaf umursamaz bakışlar atıp insanları yargılıyorlar, bu insanlara demek istediğim lütfen salona girerken egonuzu dışarda bırakın, egonuzdan adım atacak yer kalmıyor salondaAslında konusmayan tiplere hak veriyorum çünkü bende onlara yakın sayılırım eskiler kendilerini bişey sanıyorlar uzun süredir yaptıkları için eger bi hareketi yanlış yapıyorsan direk küçümser gözle bakıyorlar benim gibi sinirli biri iseniz fazla samimi olmamak bazen en iyisi oluyor