Salondaki kiz

bende spor salonundan kız arkadaş bulmuş biri olarak yazayım dedim iyiki tanışmışım çok iyi anlaşıyoruz çünkü
ben bir kaç gün bakıp merhaba dedikten sonra kendisi fitness yaptığından bir bayana göre iyi antreman yapıyorsunuz demiştim güldü teşekkür etti yavaş yavaş spordan sonra konuşmaya başladık fitness vg konusundaki önyargılı insanlardan bahsettik kızların niçin sporu pek önemsemediğinden vs derken birde baktıkki kısa sürede kaynaşmışız sende spor konusunu üzerinden yavaş yavaş harekete geçebilirsin

abi kiz arkadas konusunda en cok imrendigim kisi sensin ya

banada yardım edin

ah bide dershanede ki gördüğüm kıza ben açılabilsem daha adını bile bilmiyorum.sadece bakıyorum başka bi halt yaptıgım yok :( kızdan baya bi hoşlanmaya başladım.yok mu şu kardeşinize verecek akıl abilerim,ablalarım,kardeşlrim :confused: :)

ayrı sınıftayız nasıl tanışıcam ki

Ben de okulda herkesle aynı sınıfta değilim fakat okulda beni tanımayan yoktur.Tanınacak bir şey yap.İyi olduğun şeyleri yap yada en basit çarpışma numarası.Sen çarparsın sonra hemen kız konuşmadan özür dilerim felan hele kızın elinde bir şey varsa daha iyi olur beraber toplarsınız sonra kendimi nasıl affettirebilirim sonrada ismini öğrenirsin :)

Ben de okulda herkesle aynı sınıfta değilim fakat okulda beni tanımayan yoktur.Tanınacak bir şey yap.İyi olduğun şeyleri yap yada en basit çarpışma numarası.Sen çarparsın sonra hemen kız konuşmadan özür dilerim felan hele kızın elinde bir şey varsa daha iyi olur beraber toplarsınız sonra kendimi nasıl affettirebilirim sonrada ismini öğrenirsin :)

bu numaraları türk filmlerinde görmüştüm sanki :D

ah bide dershanede ki gördüğüm kıza ben açılabilsem daha adını bile bilmiyorum.sadece bakıyorum başka bi halt yaptıgım yok :( kızdan baya bi hoşlanmaya başladım.yok mu şu kardeşinize verecek akıl abilerim,ablalarım,kardeşlrim :confused: :)

en basiti kızın arkadaşlarıyla arkadaş olmaktır sanırım.böylece kıza yakın olup kızla tanışabilirsin.

Senin kollar kaç santim gelişti falan diye gir lafa:D

Eğer aynı salondan kız arkadaş yaparsan idman yapman zorlaşır söyleyeyim de. Ben yapmadım hiç ama büyük spor salonlarından birine arkadaşların üyeliği var onların yanında gitmiştim misafir olarak 4 defa. İlk gittiğimde aynı makinada çalıştığım bi kız vardı baya konuşmuştuk son gidişimde yine rastlaştık baya konuştuk ama idman yaparken valla çok kastım kendimi. Bağırmadım falan böyle insan ister istemez kasılıyor. Anlatırken farkettim de gerizekalı gibi numarasını da almamışım kızın neyse:D

Bence siz baya inceldiniz falan diye girebilirsin lafa hem hoşuna gider böyle iltifatlar. Spor yapan kız yok pek falan filan diye de devam ettirirsin biraz suyuna gidersin sonra muhabbet gelir. Spor salonuna gidip kız bakan tipler gibi de davranma ama biraz cool git yanına. Yani öyle bi tipsen de değilmişsin gibi göster ona:D

Senin kollar kaç santim gelişti falan diye gir lafa:D

Eğer aynı salondan kız arkadaş yaparsan idman yapman zorlaşır söyleyeyim de. Ben yapmadım hiç ama büyük spor salonlarından birine arkadaşların üyeliği var onların yanında gitmiştim misafir olarak 4 defa. İlk gittiğimde aynı makinada çalıştığım bi kız vardı baya konuşmuştuk son gidişimde yine rastlaştık baya konuştuk ama idman yaparken valla çok kastım kendimi. Bağırmadım falan böyle insan ister istemez kasılıyor. Anlatırken farkettim de gerizekalı gibi numarasını da almamışım kızın neyse:D

Bence siz baya inceldiniz falan diye girebilirsin lafa hem hoşuna gider böyle iltifatlar. Spor yapan kız yok pek falan filan diye de devam ettirirsin biraz suyuna gidersin sonra muhabbet gelir. Spor salonuna gidip kız bakan tipler gibi de davranma ama biraz cool git yanına. Yani öyle bi tipsen de değilmişsin gibi göster ona:D

Tamamen katılıyorum. Bugün okuldan bayan arkadaşa "Sen zayıfladın mı?" diye sordum, kızın yüzünde güller açtı, "Yoo, ay bilmem ki... Teşekkür ederim :)" yaptı :)

aga eger vücut tipi olarak benziyorsaniz. yani o ada kilo vermeye calisiyorsa, git yanina deki "merhaba, dikkati mi cekti benzer antremanlari yapiyoruz, ne kadar zamandir burdasiniz " tarzi birseyler de ama kiza sakin fazla kilon vara gelebilcek kelam etme :D hatta söyle diyebilirsin "uzun zamandir burdasin sanirim. ben yeniyim acemiyim, sence hangi egzersizler kilo vermek ter atmak icin daha iyi" gibi baslayabilirsin kiz "yok ben de yeniyim" derse "hadi ya gayet iyi görünüyorsun ve ne yaptigini biliyor gibisin" diye yag cek. ondan sonra gerisi gelir zaten. ama eger kiz zaten olayi asmis tas olmaya dogru gidiyorsa hic bulasma bile derim :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:32 ----------

Tamamen katılıyorum. Bugün okuldan bayan arkadaşa "Sen zayıfladın mı?" diye sordum, kızın yüzünde güller açtı, "Yoo, ay bilmem ki... Teşekkür ederim :)" yaptı :)

ben de sirkette kizin birine fitnessi biraktin mi dedim. kiz bana ne bulduysa firlatti :D:D

Son düzenleyen: Moderatör:
sende beyin kasını göster bir örnek

otur yanına bisiklette yada gir yanına bantda çok boğucu bir hava değilmi de itici olmamak için evet diycek zaten tanışalım de biraz arttırdıktan sonra muhabbeti antremana makyajlımı geliyorsun de hayır diyecek ama gözlerin rimel var sanki falan filan feşmekan al sana muhabbet :)thums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:07 ----------

yada al 10 kiloluk dambıl vur kafasına at sırtına dağa kaçır karar senin

Ama iyice sor soruştur ya bende gittiğim eski salonda vitamin bardaki kızla flört ediyordum salon sahibinin kız kardeşi çıktı :)

Back
Yukarı