Guzel baslik olmus gercekten, usenmedim hepsini okudum.
Genelde salona gitmeden once o gun ne calisacagimi bilirim, yolda da hareketlere karar vermeye calisirim. Bir onbes dakika yurume mesafesi var, yetiyor karar vermek icin. Varyasyonun faydali olduguna inanlardanim. Bir tek bench'ten vazgecemiyordum, onu bile dumbell bench'le degistirmeyi basardim seneler sonra. Ama ne kadar boyle gider bilmiyorum
Salonu tanimak cok onemli benim icin, salondakileri de (konusmasam bile). Bir sure sonra kendimi evimde hissetmeye baslarim cunku. Salona girince tanidik varsa onlarla iki dakika geyik atarim, o da genelde senin kollar olmadi bir turlu, sen biraz gogus gir bence seklinde sinir edici satasmalarla gecer. Daha sonra etraftaki tifillari suzerim. Bilirim ki cogu iki hafta, bilemediniz iki ay sonra birakicak bu isleri. Soyle bir nefretle karisik acima duygusu kaplar icimi. Bir de benden iyi durumda olanlara bakarim. Onlar da bugun kendimi zorlamam gerektigini hatirlatirlar bana. Adam benden fazla kaldiriyorsa, kac senedir bu isi yaptigini tahmin etmeye calisirim.
Eh, artik antreman vakti geldi. Isinmayi hic sevmem, kendimi zorla alistirdim. Yine de iki uc dakikadan fazla dayanamiyorum. Girecegim hareketi bir set cok hafif yaparim onden, isinmadan calmanin pismanligiyla. Artik soyutlamanin vakit gelir kendimi herseyden. Onlar ve ben, ben ve onlar. Artik hersey bana bagli. Derin bir nefes alip girerim Allah ne verdiyse. Ilk setler beni de mutlu etmez. Tekrarlar az geldi galiba diye dusunurum, son setin son tekrarlarini az geldi dedigim kilolarla cikaramayacagimi bile bile.
Set aralarini uc dakika yapamadim hic, cok ara verince konstrasyonum dagilir. Onun icin set aralarinda gozum genelde saattedir, kac saniye oldu diye.Set aralarini ayni sure tutmaya calisirim, yoksa sanki bir sette diger sete haksizlik etmisim gibi gelir, kizarim kendime.
Hareket aralarinda aynaya bakarim, ama asil aynadan gozumu alamamam antremandan hemen sonra dustan cikinca kendime baktigim andir. Midem sismisse, kendime caktirmadan biraz icime cekip define olsam amma saglam durucam ha diye geciririm icimden.
Artik cantayi toplayip cikma zamani gelir. Protein tozunu dusunerek yollanirim evime.