Salondaki kız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mthc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mthc

Üye
Öncelikle merhaba
Değerli abilerim ve kardeşlerim başım büyük dertte yardımlarınızı bekliyorum :)) her neyse konuya girelim 8 aydır bir salona üyeyim 6.5 ay kick boks yaptım 1.5 aydırda vg ile ilgileniyorum.Son 3 haftadır salona bir kız gelmeye başladı ben bu kıza vuruldum baba :)) sürekli göze geliyoruz ama ilk gözlerimi kaçıran ben oluyorum biraz utangacımdır bu kıza nasıl açılmalıyım yada bırakmalımıyım bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olcam şimdiden teşekkürler

XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kız kick boks'a mı geliyor? Sağı solu belli olmaz dikkatli ol derim ben :D

Yasimiz ayni :D valla bro ben olsam direk bi sohbet kurardim devami gelir zaten biseyler varsa

Gözleriniz çok güzel kokuyor bayan :D :D :D

polat alemdar ne demis sonunu dusunen kahraman olamaz git konus iyice kapilmadan :)

GSmart Maya M1 v2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kızı takip et yanina git. Guleryuzle yaptığı hareketi nasıl daha dogru yapması gerektiğini söyle. Sert bir tepki verme olasiligi cok dusuk. Tabi hareketi gosterdikten sonra kızı ovmek sartiyla. tecrübeyle sabit :D başarılar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum nerede oturuyorsun, güngörendeki spor salonundan bahsediyorsun sanırım :D[DOUBLEPOST=1394030691][/DOUBLEPOST]Sanırım aynı salona gidiyoruz, bizim salonada bi kız geldi ne kadar oldu bilmiyorum ya 1 ay yada 3 hafta filan. Eğer bahsettiğin kız o kızsa aynı salondayız :)

Son düzenleme:
Beyler kıza 2 talip çıktı bakalım kim önce davranacak :D

Dostum nerede oturuyorsun, güngörendeki spor salonundan bahsediyorsun sanırım :D[DOUBLEPOST=1394030691][/DOUBLEPOST]Sanırım aynı salona gidiyoruz, bizim salonada bi kız geldi ne kadar oldu bilmiyorum ya 1 ay yada 3 hafta filan. Eğer bahsettiğin kız o kızsa aynı salondayız :)

Kocamustafapaşada salon

Back
Yukarı