BrockLesnar
Üye
Arkadaşlar merhaba. 20 yaşındayım, boy 1.83 kilo 77.5 daha evvelden geçtiğimiz yıl Ağustos ayında başlayıp Aralık ayına kadar yaklaşık 4 aylık bir süreçte bu spor ile ilgilendim. Sonrasında 2 hafta kadar önce tekrardan salona başladım. Bu sefer ısınma sürecini 1 haftada geçip tekrar 2 parçalı programa başladım. Haftada 4 gün gidiyorum pzt-salı-perşembe-cuma şeklinde.
Salonda beraber takıldığım birde arkadaşım var. Geçen sene salonda tanışmıştık. Hemen hemen aynı dönemlerde bıraktık. Yaşlarımız aynı onun boyu 1.70 kilosu 64.
Salondaki hocalar herkese aynı programı veriyor, bizim de programımız aynı. Tabi bu durum bizde soru işareti oluşturdu, geçen yıl da aynı programı almıştık zaten. Sizce bu durum ne kadar mantıklı ve verilen program ne kadar doğru ?
Programı gün gün yazıyorum size. Özellikle hocalık yapan abilerimiz cevaplarsa sevinirim.
Programlara başlamadan önce şu an için 30 x 3 mekik çekiyoruz. Ayrıca 75 x 2 twist.
1. Gün programı
Göğüs
4x8 Bench Press
3x8 Incline Press
3x10 Butterfly
Koltukaltı
4x8 Lat Machine Rowing
3x8 One Dumbbel Rowing
3x10 Ön Lat Machine Pull
Omuz
4x8 Shoulder Press
3x8 Dumbbell Press
3X10 Side Dumbbell Laterals
Bu 1. program arkadaşlar pzt ve perşembe uyguluyoruz
2. Program
Bacak
3x10 Leg Extension
3x10 Leg Curl Biceps
Kol
4x8 Barbell Curl
3x8 Scott Curl
4x8 Alternatif Curl
Arka Kol
4x8 French Triceps
3x10 Lat Machine Triceps
3X8 Dumbbell Triceps
Arkadaşlar program bu şekilde. Sizce verimli midir bu program yorumlarınızı bekliyorum.
Salonda beraber takıldığım birde arkadaşım var. Geçen sene salonda tanışmıştık. Hemen hemen aynı dönemlerde bıraktık. Yaşlarımız aynı onun boyu 1.70 kilosu 64.
Salondaki hocalar herkese aynı programı veriyor, bizim de programımız aynı. Tabi bu durum bizde soru işareti oluşturdu, geçen yıl da aynı programı almıştık zaten. Sizce bu durum ne kadar mantıklı ve verilen program ne kadar doğru ?
Programı gün gün yazıyorum size. Özellikle hocalık yapan abilerimiz cevaplarsa sevinirim.
Programlara başlamadan önce şu an için 30 x 3 mekik çekiyoruz. Ayrıca 75 x 2 twist.
1. Gün programı
Göğüs
4x8 Bench Press
3x8 Incline Press
3x10 Butterfly
Koltukaltı
4x8 Lat Machine Rowing
3x8 One Dumbbel Rowing
3x10 Ön Lat Machine Pull
Omuz
4x8 Shoulder Press
3x8 Dumbbell Press
3X10 Side Dumbbell Laterals
Bu 1. program arkadaşlar pzt ve perşembe uyguluyoruz
2. Program
Bacak
3x10 Leg Extension
3x10 Leg Curl Biceps
Kol
4x8 Barbell Curl
3x8 Scott Curl
4x8 Alternatif Curl
Arka Kol
4x8 French Triceps
3x10 Lat Machine Triceps
3X8 Dumbbell Triceps
Arkadaşlar program bu şekilde. Sizce verimli midir bu program yorumlarınızı bekliyorum.