salonda enerjim düşüyor hormon testi yaptırdım bakarmısınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turks00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hergün tavuk ayran yumurta yani protein ağırlıklı besleniyorum spordan önce whey protein alıyorum ama bunlara rağmen enerjim aşırı düşüyor ve eskisi kadar gelişemiyorum 1 yıl önce 6 ayda gelişimime göre şuanda çok yetersiz kalıyor gelişimim hormonel olabilir diye düşündüm test yaptırdım sizce değerlerim düşük mü 23 yaşında bir erkeğim buna göre değerlendirirmisiniz doktor normal dedi ama bir fitness uğraşan birey olarak testesteron ve serbest testo düşük geldi bana
değerlerim:
prolaktin 10,95
total testesteron 7,26
serbest testesteron 22,24
shbg 37,66
serbest t4 1,21
tsh 2,84
fsh 2,3
afp 1,47
sonuçlarım bunlar 4-5 aydır fitness yapan biriyim çok yavaş gelişiyorum ve üstümde hep bir yorgunluk var sizce hormonel bir sorun mu?

Hep proteinden bahsetmissin, karbo alımı ne durumda ? İstedigin kadar protein al karbo almiyorsan halinde olmaz pump da olamazsın.

Hep proteinden bahsetmissin, karbo alımı ne durumda ? İstedigin kadar protein al karbo almiyorsan halinde olmaz pump da olamazsın.
Merhaba arkadaşlar, size de sormak istedim.. Fitness'a yeni başladım, boyum 1.69 kilom 50. Bayanım yaşım 23.Bacak boyum da uzun olduğundan oldukça sıska görünüyorum. Ancak ilk 1 ay kilo alımına bakmamız gerek dedi hoca, ondan sonra programı değiştirecekmiş. benim size sorum hiç bacak antrenmanım yok. Yani neticede ben bacaklarım şekle girsin diye gidiyorum. Ancak hiç bacak antrenmanım yok sizce bu doğru bir durum mu? Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için..

karbonhidratta alıyorum asıl sorum testesteron ve serbest testo biraz düşük geldi bana birde prolaktin biraz yüksek bundan dolayı olabilir mi

ne kadar da cahilce bir soru bu ya. kan değerlerinden ne anlasın buradaki millet. zaten yazanların çoğu 16-25 yaş arası gençler. sorsan lisedeki biyoloji dersinden geçememiştir , sen ona ciddi ciddi kan değerlerini yorumlamasını istiyorsun. doktor demiş işte sonuçlar normal diye , buradaki fırlamalar sana hormonların düşük dese ne olacak ki ?! yönetimin bu saçma sapan konular ile ilgili acil müdahale etmesi lazım.

hergün tavuk ayran yumurta yani protein ağırlıklı besleniyorum spordan önce whey protein alıyorum ama bunlara rağmen enerjim aşırı düşüyor ve eskisi kadar gelişemiyorum 1 yıl önce 6 ayda gelişimime göre şuanda çok yetersiz kalıyor gelişimim hormonel olabilir diye düşündüm test yaptırdım sizce değerlerim düşük mü 23 yaşında bir erkeğim buna göre değerlendirirmisiniz doktor normal dedi ama bir fitness uğraşan birey olarak testesteron ve serbest testo düşük geldi bana
değerlerim:
prolaktin 10,95
total testesteron 7,26
serbest testesteron 22,24
shbg 37,66
serbest t4 1,21
tsh 2,84
fsh 2,3
afp 1,47
sonuçlarım bunlar 4-5 aydır fitness yapan biriyim çok yavaş gelişiyorum ve üstümde hep bir yorgunluk var sizce hormonel bir sorun mu?

En iyisi kaliteli ve kendini yetiştirmiş bir endokrinoloğa gitmen; fikrimi söylemem gerekirse değerlerin normal sadece prolaktin yüksek bu da libidonu düşürür ve meme dokusunda büyüme yapabilir ilerleyen zamanlarda diye düşünüyorum.Östrojen testi yaptırmamışsın o da yükselmiş olabilir enerji düşüklüğüne sebeb olur yüksek ise...

Back
Yukarı